Vermogensbeheerders

Vermogensbeheerders

Wanneer je wilt starten met het beleggen van je kapitaal, dan kun je dit uiteraard op verschillende manieren doen. Wellicht heb je zelf voldoende kennis van de markt waar je in wilt gaan beleggen om een mooi rendement te verkrijgen? Ook wanneer je een goed beeld hebt van het zelf beleggen van geld dat je (tijdelijk) kunt missen, is er een bepaald risico verbonden aan het beleggen van jouw kapitaal. Je kunt er ook voor kiezen om jouw geld te laten beleggen door vermogensbeheerders. Er zijn in Nederland verschillende zeer professionele bedrijven die je de mogelijkheid biezen om zonder al teveel moeite deel te nemen aan het beleggen in (bijvoorbeeld buitenlandse) fondsen en markten.

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beleggen bij vermogensbeheerders

Er zijn aardig wat voordelen aan het beleggen via vermogensbeheerders. Zo is een van de meest belangrijke voordelen het feit dat je door middel van vermogensbeheer ook (indirect) zelf kunt beleggen voor rendement, zonder enige kennis van de markt of het beleggen zelf. De vermogensbeheerders van jouw kapitaal hebben dag in dag uit te maken met de markt. Zij zijn op de hoogte van groeiende markten waarin kan worden belegd en streven er altijd naar te handelen in jouw voordeel. Immers; hoe meer rendement jij maakt, des te groter zijn ook de inkomsten voor de beheerders. De kosten van het vermogensbeheer verschillen per beheerder. Deze kosten worden vaak uitgedrukt in een percentage, maar er zijn ook vermogensbeheerders die bijvoorbeeld bij een inleg of kapitaal tot 50,000 Euro, een vast bedrag hanteren voor de kosten. Jij hoeft geen tijd te besteden aan het in de gaten houden van de koersen van de aandelen, dit doen de vermogensbeheerders voor je. Zo is het beleggen bij vermogensbeheerders ook interessant voor leken op het gebied van beleggingen en aandelenhandel.

Kiezen voor het beleggen bij vermogensbeheerders

Wij bieden op deze website een handig overzicht van de aanbieders van het vermogensbeheer in Nederland. Door middel van de informatie die we per aanbieder van deze diensten op een rij hebben gezet, kun je een goed beeld vormen van de voor- en nadelen van een bepaalde aanbieder. Wellicht is het interessant om met een kleine inleg te starten en op deze manier uit te proberen hoe het beleggen op deze manier je bevalt. Hoewel de vermogensbeheerders een prognose kunnen geven van het te verwachten rendement van bepaalde pakketten die zij aanbieden voor het beleggen, zijn er geen garanties te geven wat betreft dit rendement. De markt fluctueert immers.