Vermogensbeheer Alex

Vermogensbeheer Alex

Het vermogensbeheer Alex platform op het internet is bijzonder overzichtelijk en duidelijk. Er kan een rekening geopend worden wanneer je een vermogen hebt met een minimum waarde van 25.000 Euro. Na het invullen van je persoonlijke gegevens ontvang je een startbox met veel informatie over de werkwijze van Alex. Zo kun je exact bekijken en in je eigen tijd lezen wanneer en op welke manier jij van start wilt gaan met het vermogensbeheer op deze manier.

Vermogensbeheer vergelijken bij andere aanbieders:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kiezen voor jouw pakket met het vermogensbeheer Alex

Na het baentwoorden van een aantal vragen, bijvoorbeeld over jouw vermogen en het doel waarvoor jij rendement bij elkaar wilt sparen en je kapitaal wilt vergroten, kan er een beleggingsplan voor je worden opgesteld. Dit plan en de werkwijze van Alex zijn gericht op een persoonlijke benadering. Zo kun je jouw geld aan het werk zetten op een manier die perfect bij je past. Er is duidelijkheid wat betreft de prognose voor het rendement. Uiteraard is en bijft het beleggen en speculeren. Zo is er nooit een absolute garantie voor het te behalen rendement. Het persoonlijke beleggingsplan biedt duidelijkheid en is volledig gericht op jouw doelen. De prognose wat betreft het te behalen rendement by Alex is 5%. Bijzonder aan het vermogensbeheer Alex is het feit dat er sprake is van een beloning naar prestatie van de vermogensbeheerder.

Aan de slag met het vermogensbeheer Alex

Wanneer je na het ontvangen van de startbox de beslissing neemt om te starten met het vermogensbeheer Alex, is het tijd om het vermogen te storten op de rekening van deze beheerder. Vanaf dat moment gaat Alex van start met het beleggen en het actief beheren van jouw kapitaal. De werkwijze is als volgt. Iedere dag weer worden geavanceerde computertechnieken gebruikt om jouw portefeuille door te lichten. Zijn er zaken die niet meer goed bij je profiel passen? Dan worden er aanpassingen gedaan. Wanneer mogelijk worden er nieuwe en kansrijke aandelen aan de portefeuille toegevoegd. Natuurlijk heb jij 24 uur per dag inzage in jouw eigen portefeuille.

Hoewel het vermogensbeheer Alex voor het grootste deel gebaseerd is op computerberekeningen, is er wel degelijk sprake van hulp, advies en begeleiding wanneer je hier behoefte aan hebt. Zo kun je vertrouwen op de expertise van de managers die de rekeningen beheren. Zij voeren jouw wensen uit. Het vermogensbeheer via Alex is bijzonder geschikt voor degenen die kennis willen maken met het beheer, of voor personen die weinig tijd willen besteden aan het beleggen.