Vermogensbeheer Delta Lloyd

Vermogensbeheer Delta Lloyd

Delta Lloyd is een bekende naam op financieel gebied in Nederland en rond de wereld. Het bedrijf biedt het vermogensbeheer Delta Lloyd Asset Management. Dit is een onafhankelijke beheerder van het vermogen van dit bedrijf. Op de website van Delta Lloyd wordt informatie gegeven over dit product, maar wij gaan er middels de informatie op deze website wat dieper op in.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Het verhogen van waarde met het vermogensbeheer Delta Lloyd

De benadering en aanpak van het vermogensbeheer Delta Lloyd is met name gericht op het vermijden van risico. Dit biedt de belegger via Delta Lloyd een veilige manier van beleggen. Er is uiteraard altijd een bepaald risico verbonden aan het beleggen, dat is duidelijk. Toch vaart Delta Lloyd een veilige koers bij het beleggen van kapitaal, waardoor een veilige manier van rendement vergroten mogelijk is en makkelijker is. Het verhogen van de waarde van het ingelegde kapitaal wordt gedaan door middel van een actief beleid in het beleggen.

Dit beleid is een optelsom van ervaring, expertise en een duidelijke focus op het voorkomen of vermijden van enig risico. De teams die het beheer hebben over de portefeuilles zijn zeer ervaren en zetten zich in op een multidisciplinaire manier. Zo wordt er nooit op slechts 1 paard gewed wat betreft de beleggingen. Ook wordt er niet blind gevaren op bijvoorbeeld de index middels trackers. Andere beleggers worden niet zomaar blindelings gevolgd. Het vermogensbeheer Delta Lloyd is gebaseerd op gezond verstand en kennis van zaken.

Betrokkenheid bij de maatschappij met vermogensbeheer Delta Lloyd

Delta Lloyd neemt een verantwoordelijke positie in wanneer het gaat om het geven van eerlijke informatie over het beleggen. Het bedrijf is realistisch over het eventuele rendement. Ook wordt er bij het vermogensbeheer Delta Lloyd benadrukt dat er geen geld wordt belegd in bedrijven die bijvoorbeeld betrokken zijn bij zaken of werkzaamheden die het milieu schaden. Ook de schending van de mensenrechten en zaken als het gebruik van kinderarbeid zijn factoren die onder de loep worden genomen voor er wordt belegd in een bedrijf of markt. Er wordt met nadruk belegd in duurzame investeringen waarbij eerlijke handel en bijvoorbeeld schone energie centraal staan. Delta Lloyd werd van een totaal van 141 verzekeraars tweede in de lijst van verzekeraars met duurzame prestaties in 2013 (Environment, Social, Governance, ESG).

Het is voor velen een reden om juist met het vermogensbeheer van Delta Lloyd aan de slag te gaan. Juist in deze tijd is het prettig zaken doen met een bedrijf dat oog heeft voor duurzaamheid.