Vermogensbeheer rendement vergelijken

Vermogensbeheer rendement vergelijken

Bij vermogensbeheer draait alles om het op een juiste manier aanwenden van jouw kapitaal voor een interessant rendement. Vermogensbeheer rendement vergelijken is geen makkelijke kwestie, maar er is wel degelijk iets te zeggen over het te verwachten rendement aan de hand van een evaluatie van bijvoorbeeld voorgaande jaren wat betreft beleggingen. Het rendement maakt het investeren en beleggen aantrekkelijk, maar is niet zonder risico. Rendement, of liever gezegd een hoog rendement, is nooit helemaal gegarandeerd.

Aanbieder Omschrijving Actie:  


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met de automatische vermogensbeheerder Robo Advisor van Openbank kan je op basis van verschillende strategieën je vermogen laten beleggen. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Altijd lage tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Vermogensbeheer rendement vergelijken bij verschillende aanbieders

Middels ons handige overzicht van de aanbieders van vermogensbeheer in Nederland, kun je snel een beeld vormen van de verschillende diensten en vermogensbeheer-pakketten die worden aangeboden door deze bedrijven. Sommige aanbieders van deze vorm van beheer richten zich op de ervaren belegger, anderen werken voornamelijk voor consumenten die een zakcentje bij elkaar willen (laten) beleggen voor een bepaald doel in de toekomst. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het gebruik maken van vermogensbeheer voor een som geld voor een grote reis, een huis of een studerend kind. Afhankelijk van jouw persoonlijke doel kun je met jouw vermogensbeheerder een traject afspreken.

Ook kun je bij sommige aanbieders van vermogensbeheer middels een handige tool bekijken welk bedrag je voor welke periode moet inleggen op jouw beheer-rekening, om tot een bepaald kapitaal te komen. Iedere aanbieder biedt een assortiment beleggingspakketten, waarbij het te verwachten rendement (over een specifiek aantal jaren) wordt voorspeld. Vergelijk dit verwachte rendement voor jezelf, maar houd rekening met het feit dat de wereld van het beleggen fluctueert. Een voorspeld rendement is geen garantie.

Vermogensbeheer rendement vergelijken met sparen

Bij het vermogensbeheer rendement vergelijken trek je al snel de conclusie dat het sparen in de meeste gevallen een minder interessante optie is dan het vermogensbeheer. Het te verwachten rendement ligt aanzienlijk hoger bij de meeste aanbieders, dan de rente die de bank biedt bij het sparen. Vooral in de afgelopen jaren zijn de rentes die de banken bieden bij het sparen aanzienlijk gedaald. Voor degenen die het vermogensbeheer rendement vergeijken met sparen is al snel duidelijk dat het gebruik maken van vermogensbeheer voor een bepaald aantal jaren meer op kan leveren aan kapitaal.

Doe je voordeel met deze kennis. Een rendement van bijvoorbeeld 5,3% geeft je de mogelijkheid om binnen bijvoorbeeld 5 jaar jouw kapitaal te kunnen gebruiken voor het doel dat je voor ogen hebt. Bij het sparen zal het lastiger zijn om je dromen binnen afzienbare tijd te kunnen realiseren.