Vermogensbeheer ABN Amro

Vermogensbeheer ABN Amro

ABN Amro biedt, naast de reguliere bankrekeningen, een aantal producten zoals hypotheken en verzekeringen aan. Ook vermogensbeheer ABN Amro is uiteraard mogelijk. Deze optie is alleen niet beschikbaar voor iedere klant. Het vermogensbeheer ABN Amro wordt aangeboden aan een selecte groep relaties van de bank. Er worden verschillende pakketten aangeboden aan deze relaties, met elk een eigen beleggingsprofiel en een eigen rendementsprognose. Ook de kosten van het beleggen verschillen per pakket. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor een behoedzaam of aan ambitieus pakket. Degenen die gebruik willen maken van de mogelijkheid tot het beleggen via de ABN Amro kunnen zich tot de bank wenden.

Vergelijk ook deze aanbieders:

Aanbieder Omschrijving Actie:  


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met de automatische vermogensbeheerder Robo Advisor van Openbank kan je op basis van verschillende strategieën je vermogen laten beleggen. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Altijd lage tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe gaat het vermogensbeheer ABN Amro in zijn werk?

Voor het beleggen met vermogensbeheer bij de ABN Amro moet je in ieder geval een kapitaal van 100.000 Euro tot je beschikking hebben. Vervolgens wordt het kapitaal op een rekening gestort, waarna de managers van het ABN Amro vermogensbeheer aan het werk gaan met je kapitaal. Het kapitaal wordt door de managers belegd in fondsen of vastgehouden in liquide middelen. Er is sprake van een vaste vergoeding voor deze diensten van de bank. De vaste vergoeding bedraagt 600 Euro op jaarbasis, tevens is er sprake van een percentage dat berekend wordt over het beheerde vermogen dat belegd is. Ook zijn er kosten bij mutaties in de portefeuille. Een voorbeeld hiervan zijn de kosten voor de verkoop en aankoop van fondsen.

Actief vermogensbeheer ABN Amro

De managers achter de pakketten voor het vermogensbeheer ABN Amro voeren een sterk actief beleid. Er wordt continu gezocht naar optimalisatie van het evenwicht tussen de obligaties, aandelen en liquiditeiten. Deze service is ideaal voor degenen die geen tijd hebben om zo actief met het vermogen om te gaan en om rendement te verkrijgen op deze manier. Minimaal een maal per jaar wordt er een gesprek ingepland met de manager van het beheer van je portefeuille. Zo kun je samen de koers bijstellen of wijzigen en ben je optimaal op de hoogte van de geplande koers. Uiteraard is het mogelijk om bijvoorbeeld via het internet op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van jouw portefeuille.

Het vermogensbeheer ABN Amro wordt door klanten gewaardeerd en goed beoordeeld. De voornaamste redenen om deel te nemen aan het beleggen op deze manier zijn een gebrek aan tijd of kennis van het beleggen voor vergroting van het kapitaal. Er wordt zeer nauwkeurig en verantwoordelijk omgegaan met de portefeuille.