Vermogensbeheer Binck

Vermogensbeheer Binck

Binck is inmiddels een bekende speler op het gebied van beleggen en vermogensbeheer in Nederland. Het vermogensbeheer Binck werd in het jaar 2000 opgericht en kreeg een notering aan de AEX. In het jaar 2004 werd Binck overgenomen door AOT (Amsterdam Option Traders). Binck werd vervolgens een topspeler in Europa, na de overname van Alex in 2007. Met in totaal ruim 490.000 klanten en een aan Binck toevertrouwd vermogen van ruim 21 miljard is Binck een betrouwbare keuze op het gebied van beleggen.

Start met Binck Forward >

of lees meer informatie

Online aan de slag met vermogensbeheer Binck

Vermogensbeheer Binck blinkt uit in het geven van duidelijke informatie aan de klant. Zo is de website zeer duidelijk vormgegeven en is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld webinars te volgen, onder andere over het beleggen bij Binck. Zo kun je als (nieuwe) klant met goede informatie een beeld vormen van de dienstverlening en weet je wat je doet. Het grootste deel van de dienstverlening wordt online uitgevoerd en aangeboden. Het innovatieve beleggingsplatform is meerdere malen uitgeroepen tot het meest gebruiksvriendelijke platform. Je kunt in een oogopslag zien hoe jouw portefeuille er voor staat en zelf eventueel aandelen aankopen.

Start met Binck Forward >

of lees meer informatie

Beleggen bij vermogensbeheer Binck

Beleggen bij vermogensbeheer Binck kun je doen op verschillende manieren en met verschillende pakketten. Zo kun je een keuze maken uit bijvoorbeeld de Binck Active, Binck Basic en de Binck Fundcoach pakketten. Uiteraard is er een verschil in prijs tussen de pakketten en is de keuze voor een van deze pakketten geheel persoonlijk. Belangrijk is wel dat je op de hoogte bent van het feit dat het beleggen uiteraard risico’s met zich mee brengt. Voor degenen die in fondsen of trackers willen beleggen is er de Binck Fundcoach. Met dit pakket is het tevens mogelijk om bijvoorbeeld automatisch of periodiek te beleggen bij vermogensbeheer Binck. Ook zijn er de zogeheten alles-in-een portefeuilles.

Gebruiksgemak bij vermogensbeheer Binck

Binck besteedt veel aandacht aan de dienstverlening voor haar klanten. Zo is het team dat telefonisch te bereiken is, volledig getraind en goed op de hoogte van alle mogelijkheden en pakketten. Je kunt hier dus natuurlijk ook met zeer gerichte vragen terecht. Service voor de klant en gebruiksgemak staan voorop bij Binck en dat is op alle fronten goed merkbaar. Voor een persoonlijk advies of met vragen kun je contact opnemen met het service team. Veel vragen die je eventueel hebt worden wellicht al beantwoord door middel van het bekijken van de video’s op de Binck website.

Start met Binck Forward >

of lees meer informatie