Vermogensbeheer kosten vergelijken

Vermogensbeheer kosten vergelijken: zo doe je dat!

Vermogensbeheer is een interessante manier om (over een bepaald aantal jaren of een bepaalde andere periode) rendement te verkrijgen over je kapitaal. Het is hierbij belangrijk om te overwegen welk bedrag je gaat gebruiken als inleg bij het vermogensbeheer. Hierbij is het goed om af te wegen of je een bepaaald bedrag van dit kapitaal zou kunnen missen, indien het rendement tegenvalt of zelfs negatief uitvalt. Ook het vermogensbeheer kosten vergelijken is uiteraard van groot belang. Zo kun je afwegen hoe lang jij gebruik wilt maken van vermogensbeheer. Tevens kun je uit de kosten voor het beheer opmaken of het kiezen voor deze vorm van beleggen voor jou interessant genoeg is.

Aanbieder Omschrijving Actie:  


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met de automatische vermogensbeheerder Robo Advisor van Openbank kan je op basis van verschillende strategieën je vermogen laten beleggen. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Altijd lage tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Zelf de vermogensbeheer kosten vergelijken

Middels deze website geven we duidelijke en eerlijke informatie over het fenomeen vermogensbeheer. Tevens beschrijven we een groot aantal aanbieders van het vermogensbeheer in Nederland. In het overzicht van deze aanbieders vind je niet alleen vermogensbeheerders waar je welkom bent met bijvoorbeeld een inleg van 50,000 Euro of meer geld. Het kan ook al voor een kleiner kapitaal interessant zijn om gebruik te maken van vermogensbeheer. Maar het afwegen van het te verwachten rendement en zelf de vermogensbeheer kosten vergelijken zijn van groot belang voor het maken van de juiste keuze.

Tarieven van de vermogensbeheer kosten vergelijken

Maak gebruik van ons onbevooroordeelde overzicht en begin met het bepalen van de som die jij wilt gaan inleggen. Nu kun je in het overzicht bekijken bij welke vermogensbeheerder je het best terecht kunt, tegen de meest voordelige en lage kosten. Sommige aanbieders handelen middels een all-in tarief van bijvoorbeeld 1%. Hierbij geldt vaak wel een minimum bedrag, dat tussen de 100 en de duizenden Euro’s kan liggen, uiteraard afhankelijk van de inleg en het rendement. Uiteraard betaal je ook bij de bank voor de geleverde diensten en de kosten van bijvoorbeeld een spaarrekening. Alleen is er een groot verschil tussen de reguliere rente die je bij de bank geniet en het hogere rendement dat je middels beleggen bij elkaar kunt krijgen. Zelf goed de tarieven van vermogensbeheer kosten vergelijken maakt het mogelijk om te bepalen of vermogensbeheer bij een bepaalde beheerder interessant is of juist niet.

Overweeg de kosten en het te verwachten rendement goed voordat je een rekening opent bij een vermogensbeheerder. De ene beheerder biedt een gratis rekening aan met een gratis mogelijkheid om in te leggen tot een bepaald bedrag, de ander niet. Doe je voordeel met het vermogensbeheer kosten vergelijken voor je start!