Beleggen met beheer

Beleggen met beheer: het kan ook voor jou interessant zijn

Heb je altijd al interesse gehad in het beleggen van geld? En heb je een bepaald bedrag waarmee je aan het sparen wilt gaan? Ook geld dat je bijvoorbeeld hebt ontvangen uit een erfenis of hebt ontvangen als gift kan een mooie start helpen maken bij het beleggen. Heb jij zelf voldoende verstand van beleggen? Vaak snappen we de basis van het beleggen wel. Toch is het op het juiste moment kiezen voor de aankoop of verkoop van aandelen, obligaties of fondsen bepaald niet eenvoudig. Tenzij je bereid bent veel tijd te besteden aan het leren beleggen, kan het beleggen met beheer een mooie oplossing zijn.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Wat is beleggen met beheer?

Het is mogelijk om iemand anders voor je met jouw geld te laten beleggen. Op deze manier heb jij zelf nog steeds de touwtjes in handen wat betreft het helpen bepalen van de koers. Vaak wordt er bij het vermogensbeheer gehandeld volgens een bepaald profiel. Wil je bijvoorbeeld snel rendement zien? Dan kan er door de beheerder worden belegd met een hoog risico en een relatief snel rendement. Wil je binnen een aantal jaren een leuk appeltje voor de dorst hebben? Of spaar je voor een bepaald doel dat je over vijf jaar mogelijk wilt maken voor jezelf? Bespreek deze zaken met de beheerder die voor je handelt. Hij of zij kan dan een bepaald beleggingsprofiel samenstellen. Aan de hand hiervan kun jij kiezen voor beleggen met beheer, op jouw manier.

Kiezen voor beleggen met beheer

Het maken van de keuze voor beleggen met beheer hangt volledig af van jouw persoonlijke voorkeur. Zo is het belangrijk om goed in te schatten hoe lang je wilt ‘sparen’, voor welk doel je jouw geld wilt laten werken en uiteraard moet je realistisch zijn wat betreft je eigen kennis. Bekijk de vermogensbeheerders die we op deze website op een rij hebben gezet voor je. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en kun je zelf profielen, diensten en kosten vergelijken. Kies je voor beleggen met beheer? Dan maak je kennis met een bedrijf dat voor jou aan het werk zal gaan met je vermogen. Vaak kun je hiermee al starten met een bedrag van 5000 Euro, of minder. Het is uiteraard wel belangrijk om je te realiseren dat er bij het beleggen nooit sprake is van een garantie wat betreft het rendement. Waag jij de kans en ga je zelf beleggen met beheer?