Vermogensbeheer vanaf 50000 euro

Vermogensbeheer vanaf 50000 euro

Voor degenen die een kapitaal bezitten van 50000 euro of meer, is het interessant om het geld voor je te laten werken voor (extra) rendement. Zo kun je er natuurlijk voor kiezen om te gaan sparen. Door middel van sparen krijg je (vaak tot een bovengrens van een bepaald bedrag) een specifieke rente. Dit rentepercentage is in het laatste jaar bij de meeste banken aanzienlijk gedaald. Gelukkig is vermogensbeheer vanaf 50000 Euro ook een optie om jouw geld te laten groeien. Zo kun je er voor kiezen om jouw kapitaal voor een bepaalde tijd, denk bijvoorbeeld aan een periode van drie, vijf, of tien jaar, te laten beleggen.

Geld succesvol beleggen kost tijd, vraagt kennis en know-how. Toch is er een manier waarop je jouw voordeel kunt doen met het doen van beleggingen, zonder dat je kostbare tijd kwijt bent aan het leren hoe je dit moet doen.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Gebruik maken van vermogensbeheer vanaf 50000 Euro

Hoe hoger het bedrag is dat je laat gebruiken voor het beleggen door een vermogensbeheerder, des te hoger is het eventuele rendement. Uiteraard is hier geen garantie voor. Ook een goede beheerder kan de gevolgen van gebeurtenissen op financieel gebied niet altijd exact voorspellen. Wel zal een beheerder zijn best doen om voor jou het hoogste rendement te verkrijgen middels succesvolle beleggingen. Jij hebt veel inzage en inspraak wat betreft het te volgen traject bij vermogensbeheer. Zo bespreek je met jouw beheerder wat je uiteindelijke doel is, voor welke termijn je kiest voor het beleggen en uiteraard kies je voor het investeren in een bepaald pakket voor beleggingen. Zo is vermogensbeheer vanaf 50000 Euro een perfecte manier om zonder zorgen aan de slag te gaan met beleggingen en groeit je kapitaal.

Bekijk de mogelijkheden voor vermogensbeheer vanaf 50000 Euro

Denk jij er over om met jouw kapitaal (of een deel hiervan) gebruik te gaan maken van vermogensbeheer? Vergelijk dan de verschillende aanbieders van deze dienst. Per aanbieder zie je een verschil in de geboden diensten, in de kosten en in de beleggingspakketten die worden aangeboden. Kies jij voor een neutrale benadering in het beleggen? Of wil je dat jouw vermogensbeheerder met een hoog risico en een grotere kans op een hoog rendement aan het werk gaat voor je? Op deze website kun je een vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders van vermogensbeheer vanaf 50000 Euro. Zo krijg je een duidelijk beeld van de onderlinge verschillen en diensten van bepaalde bedrijven. Doe hier je voordeel mee!