Vermogensbeheerder

Vermogensbeheerder: hoe maak je een goede keuze?

Wanneer je wat extra geld weg wilt leggen voor de toekomst zijn er verschillende opties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan sparen voor de toekomst. Door de tegenvallende rente percentages in de laatste jaren, is dit een keuze waar de Nederlandse consument minder enthousiast over is geworden. Dit is volledig begrijpelijk. In het laatste jaar hebben de meeste spaarders via de bank een bericht ontvangen met de mededeling dat de rentetarieven voor het sparen worden verlaagd. Zo is de opbrengst van het sparen geen garantie om een vermogen op te kunnen bouwen. Met een goede vermogensbeheerder aan jouw zijde kun je kiezen om gebruik te maken van het vermogensbeheer voor jouw kapitaal. Heb je bijvoorbeeld minimaal duizend Euro waarmee je de vermogensbeheerder wilt laten beleggen? Perfect! In dat geval kun je ook met een lager bedrag terecht bij goede vermogensbeheerders in Nederland.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kiezen voor een goede vermogensbeheerder

Wij bieden op deze website een goed en eerlijk overzicht van de vermogensbeheerders in Nederland. Hiermee kun je snel en onbevooroordeeld een beeld vormen van de verschillende bedrijven die je de mogelijkheid biezen om jouw geld te laten groeien. Dit wordt gedaan middels het beleggen. Indien deze beleggingen succesvol zijn, ontstaat er een positief rendement. Dit rendement ligt doorgaans aanzienlijk hoger dan de rente die je ontvangt bij het sparen. De vermogensbeheerder beheert jouw kapitaal en zal al zijn (of haar) kennis inzetten om jouw geld te doen groeien. Zo heb je aan het einde van een bepaalde periode (doorgaans gaat het om een periode van drie, vijf of tien jaar) een hoger kapitaal dan het bedrag dat je in eerste instantie hebt ingelegd op jouw beleggingsrekening bij de vermogensbeheerder. Kies jij voor deze vorm van het vergroten van je kapitaal? Dan is het wel belangrijk om je te realiseren dat er een risico verbonden is aan het beleggen. Een (hoog) positief rendement is niet gegarandeerd.

Het risico bij de vermogensbeheerder

Het risico waar je mee te maken hebt bij een vermogensbeheerder is niet exact te voorspellen. Uiteraard kun je wel bepalen of je kiest voor het doen van beleggingen met jouw kapitaal met bijvoorbeeld een neutraal beleid, of met een laag of een hoger risico. Zo kun je binnen korte tijd veel rendement behalen door middel van het beleggen met een hoger risico, maar ook jouw kapitaal tegen een wat lager rendement op peil houden en langzaamaan vergroten. Jij hebt de touwtjes in handen, de vermogensbeheerder handelt en werkt voor jou en jouw geld.