Vermogensbeheerder

Vermogensbeheerder: hoe maak je een goede keuze?

Wanneer je wat extra geld weg wilt leggen voor de toekomst zijn er verschillende opties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan sparen voor de toekomst. Door de tegenvallende rente percentages in de laatste jaren, is dit een keuze waar de Nederlandse consument minder enthousiast over is geworden. Dit is volledig begrijpelijk. In het laatste jaar hebben de meeste spaarders via de bank een bericht ontvangen met de mededeling dat de rentetarieven voor het sparen worden verlaagd. Zo is de opbrengst van het sparen geen garantie om een vermogen op te kunnen bouwen. Met een goede vermogensbeheerder aan jouw zijde kun je kiezen om gebruik te maken van het vermogensbeheer voor jouw kapitaal. Heb je bijvoorbeeld minimaal duizend Euro waarmee je de vermogensbeheerder wilt laten beleggen? Perfect! In dat geval kun je ook met een lager bedrag terecht bij goede vermogensbeheerders in Nederland.

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kiezen voor een goede vermogensbeheerder

Wij bieden op deze website een goed en eerlijk overzicht van de vermogensbeheerders in Nederland. Hiermee kun je snel en onbevooroordeeld een beeld vormen van de verschillende bedrijven die je de mogelijkheid biezen om jouw geld te laten groeien. Dit wordt gedaan middels het beleggen. Indien deze beleggingen succesvol zijn, ontstaat er een positief rendement. Dit rendement ligt doorgaans aanzienlijk hoger dan de rente die je ontvangt bij het sparen. De vermogensbeheerder beheert jouw kapitaal en zal al zijn (of haar) kennis inzetten om jouw geld te doen groeien. Zo heb je aan het einde van een bepaalde periode (doorgaans gaat het om een periode van drie, vijf of tien jaar) een hoger kapitaal dan het bedrag dat je in eerste instantie hebt ingelegd op jouw beleggingsrekening bij de vermogensbeheerder. Kies jij voor deze vorm van het vergroten van je kapitaal? Dan is het wel belangrijk om je te realiseren dat er een risico verbonden is aan het beleggen. Een (hoog) positief rendement is niet gegarandeerd.

Het risico bij de vermogensbeheerder

Het risico waar je mee te maken hebt bij een vermogensbeheerder is niet exact te voorspellen. Uiteraard kun je wel bepalen of je kiest voor het doen van beleggingen met jouw kapitaal met bijvoorbeeld een neutraal beleid, of met een laag of een hoger risico. Zo kun je binnen korte tijd veel rendement behalen door middel van het beleggen met een hoger risico, maar ook jouw kapitaal tegen een wat lager rendement op peil houden en langzaamaan vergroten. Jij hebt de touwtjes in handen, de vermogensbeheerder handelt en werkt voor jou en jouw geld.