Vermogensbeheer bank

Vermogensbeheer bank: diverse mogelijkheden

Er zijn veel verschillende aanbieders van verschillende soorten vermogensbeheer in Nederland. Voor degenen die een vermogensbeheer bank zoeken, is het handig om te weten dat er door deze aanbieders meestal verschillende beleggingspakketten worden aangeboden. Zo kun je bij de ene bank terecht met een relatief lage inleg voor het beheer en bij de andere vermogensbeheer bank met een hoger kapitaal. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om bijvoorbeeld in termijnen geld in te leggen op de kapitaalrekening. Hierna gaat, uiteraard met jouw toestemming, de fondsbeheerder of vermogensbeheerder aan de slag met het kapitaal.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De mogelijkheden bij de vermogensbeheer via een bank

Wat is jouw uiteindelijke doel bij het deelnemen aan het vermogensbeheer? Wil je bijvoorbeeld over tien jaar een riant bedrag tot je beschikking hebben voor je pensioen? Of spaar je voor studerende kinderen of een verbouwing? Iedere persoon heeft een eigen reden om een rekening te openen bij een vermogensbeheer bank. Door middel van deze rekening (en na het inleggen van kapitaal) heb je toegang tot de mogelijkheden die de bank biedt wat betreft het vergroten van je kapitaal door middel van het opbouwen van rendement. Hoe gaat dit in zijn werk?

Jouw kapitaal vergroten bij de vermogensbeheer bank

Ook jij kunt kiezen tussen sparen en beleggen, eventueel middels het vermogensbeheer. Bij het sparen krijg je van de bank een lage rente, die zeker in het afgelopen jaar verder gekelderd is. Het sparen wordt hierdoor steeds minder aantrekkelijk voor de consument. Bij de vermogensbeheer bank kun je er voor kiezen om, uiteraard tegen een vergoeding, gebruik te maken van de diensten voor het vermogensbeheer. De beheerder heeft veel kennis van de beleggingsmarkt en gaat voor jou beleggen, in een fonds waar je doorgaans een voorkeur voor kunt uitspreken. Indien het beleggen positief verloopt krijg je een positief rendement over jouw inleg (het startkapitaal). Dit rendement is doorgaans hoger dan de rente die je ontvangt van de bank wanneer je gaat sparen. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom steeds meer mensen kiezen voor het beleggen middels de vermogensbeheer bank.

Jouw kennis van beleggen bij de vermogensbeheer bank

Het grote voordeel van beleggen middels vermogensbeheer is het feit dat je zelf geen tijd hoeft te besteden aan het opdoen van kennis over het beleggen. Je hoeft de markt niet in de gaten te houden, of keuzes te maken wat betreft de beleggingsacties. Dit doet de beheerder voor je. Op deze manier is beleggen leuk. Uiteraard kun je via de vermogensbeheer bank website (of via een handige appp) op de hoogte blijven van jouw rendement en je portefeuille.