Vermogensbeheer ING

Vermogensbeheer ING

De ING bank is een begrip in Nederland. Voor velen is een van de voordelen van deze bank, dat veel zaken vi het internet te regelen zijn. Dit maakt het mogelijk om op elk gewenst moment inzage te hebben in jouw rekening, je kunt zelfs hypotheken en verzekeringen aanvragen en afsluiten wanneer je dit wilt. Net zoals vele andere banken zijn er steeds minder ING filialen, maar bij de filialen die er zijn, biedt de ING de klant een hoog niveau van zowel zelfstandigheid als service. Ook vermogensbeheer ING is uiteraard mogelijk. Deze service wordt zeer goed beoordeeld door de consument en is gebruiksvriendelijk.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe werkt het vermogensbeheer ING?

Het product voor het vermogensbeheer ING heet ING Private Banking. Via deze dienst maakt de bank het mogelijk om een vermogen te laten beheren met een inleg vanaf 500.000 Euro. Je kunt er voor kiezen om het kapitaal volledig in beheer te geven bij de bank. Tevens is het mogelijk om in samenwerking met de bank te gaan beleggen. Zo wordt het voor de leek op het gebied van beleggen mogelijk om toch deel te nemen aan deze optie om het kapitaal te vergroten middels het opbouwen van rendement. Het vermogensbeheer kent een zeer persoonlijke service en benadering. Zo heb je een vast aanspreekpunt in de vorm van een eigen manager voor je portefeuille. Met advies en beheer op maat kun je wanneer je dit wenst, op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen of informatie opvragen bij de manager.

De voordelen van vermogensbeheer ING

Met name de persoonlijke benadering van de ING wat betreft het beleggen middels vermogensbeheer is opvallend. Met de vaste manager kan altijd een gesprek of telefonisch contact ingepland worden. Middels het ING Investment Office kan er gebruik gemaakt worden van de expertise die de ING heeft wat betreft beleggingen over de hele wereld. Er kan een keuze gemaakt worden uit maar liefst zes verschillende pakketten voor het beleggen met vermogensbeheer ING. Er zijn geen aparte transactiekosten, maar er is 1 standaard servicefee voor de diensten van het vermogensbeheer ING. Dit is zeer transparant.

Het vermogensbeheer ING is een interessante keuze voor degenen die een groter kapitaal willen aanwenden om het voordeel te doen met beleggen op een zorgeloze manier. Het opbouwen van rendement maakt het mogelijk om het kapitaal te vergroten, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Uiteraard is aan het beleggen altijd een risico verbonden, prognoses wat betreft verwacht rendement zijn geen garantie.