Vermogensbeheer vanaf 5000 euro

Vermogensbeheer vanaf 5000 Euro

Tegenwoordig is het bij sommige aanbieders van vermogensbeheer al mogelijk om een som geld, lager in waarde dan 5000 Euro, in beheer te geven. Toch is het rendement van een hogere som geld in de meeste gevallen interessanter. Met een bedrag voor vermogensbeheer vanaf 5000 Euro kan meer gedaan worden. Het geld wordt belegd en met deze investering kan rendement worden behaald, wanneer het vermogensbeheer succesvol is. Uiteraard zet jouw beheerder zich voor je in. Hij of zij heeft er immers ook baat bij dat jouw vermogen groeit en een positief rendement oplevert. Met een bedrag voor vermogensbeheer vanaf 5000 Euro kan vaak meer worden gedaan en bereikt dan je misschien denkt.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kies jij voor vermogensbeheer vanaf 5000 Euro?

Door te kiezen voor het aanmelden voor een dienst die vermogensbeheer aaanbiedt, zet je jouw geld voor je aan het werk. Het rendement dat bij een succesvolle beleggingsactie te behalen valt, is interessanter dan de rentes die worden geboden voor de spaarrekeningen bij de banken in Nederland. Het is dan ook zeker de moeite waard om het beleggen in beheer eens nader te bekijken en te overwegen. Op deze website vind je algemene informatie over bijvoorbeeld vermogensbeheer vanaf 5000 Euro. Uiteraard kun je ook voor de inleg van een lager (of juist hoger) bedrag kiezen. Over het algemeen geldt de regel; kun jij het geld dat je wilt beleggen missen? Bijvoorbeeld voor een periode van drie, vijf of tien jaar?

Vermogensbeheer vanaf 5000 Euro voor een bepaalde tijd

Bespreek met jouw vermogensbeheerder wat het doel van de beleggingsactie is. Wil jij bijvoorbeeld drie jaar lang geld opzij leggen om te laten beleggen door de beheerder? Heb je een bepaald doel zoals bijvoorbeeld een lange reis die je wilt maken? Informeer jouw vermogensbeheerder over het doel van jouw beleggingsactie. Zo kan er samen gekeken worden naar een goed financieel plan, waarbij bijvoorbeeld in het eerste jaar voor beleggen met een hoog risico en een eventueel hoger rendement gekozen wordt. In de latere jaren van het beleggen met beheer kan dan worden gekozen voor een neutraal beleid wat betreft het beleggen, met een lager risico. Zo kan het opgebouwde kapitaal en het rendement worden bewaakt. Met vermogensbeheer vanaf 5000 Euro voor een bepaalde tijd kun je naar een gericht doel toewerken, samen met de beheerder van jouw kapitaal.

Kies jij voor het kennismaken met vermogensbeheer vanaf 5000 Euro? Bekijk dan ons overzicht van alle aanbieders van het vermogensbeheer. Vermogensbeheerders vergelijken wordt op deze manier eenvoudig.