Vermogensbeheer vanaf 5000 euro

Vermogensbeheer vanaf 5000 Euro

Tegenwoordig is het bij sommige aanbieders van vermogensbeheer al mogelijk om een som geld, lager in waarde dan 5000 Euro, in beheer te geven. Toch is het rendement van een hogere som geld in de meeste gevallen interessanter. Met een bedrag voor vermogensbeheer vanaf 5000 Euro kan meer gedaan worden. Het geld wordt belegd en met deze investering kan rendement worden behaald, wanneer het vermogensbeheer succesvol is. Uiteraard zet jouw beheerder zich voor je in. Hij of zij heeft er immers ook baat bij dat jouw vermogen groeit en een positief rendement oplevert. Met een bedrag voor vermogensbeheer vanaf 5000 Euro kan vaak meer worden gedaan en bereikt dan je misschien denkt.

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kies jij voor vermogensbeheer vanaf 5000 Euro?

Door te kiezen voor het aanmelden voor een dienst die vermogensbeheer aaanbiedt, zet je jouw geld voor je aan het werk. Het rendement dat bij een succesvolle beleggingsactie te behalen valt, is interessanter dan de rentes die worden geboden voor de spaarrekeningen bij de banken in Nederland. Het is dan ook zeker de moeite waard om het beleggen in beheer eens nader te bekijken en te overwegen. Op deze website vind je algemene informatie over bijvoorbeeld vermogensbeheer vanaf 5000 Euro. Uiteraard kun je ook voor de inleg van een lager (of juist hoger) bedrag kiezen. Over het algemeen geldt de regel; kun jij het geld dat je wilt beleggen missen? Bijvoorbeeld voor een periode van drie, vijf of tien jaar?

Vermogensbeheer vanaf 5000 Euro voor een bepaalde tijd

Bespreek met jouw vermogensbeheerder wat het doel van de beleggingsactie is. Wil jij bijvoorbeeld drie jaar lang geld opzij leggen om te laten beleggen door de beheerder? Heb je een bepaald doel zoals bijvoorbeeld een lange reis die je wilt maken? Informeer jouw vermogensbeheerder over het doel van jouw beleggingsactie. Zo kan er samen gekeken worden naar een goed financieel plan, waarbij bijvoorbeeld in het eerste jaar voor beleggen met een hoog risico en een eventueel hoger rendement gekozen wordt. In de latere jaren van het beleggen met beheer kan dan worden gekozen voor een neutraal beleid wat betreft het beleggen, met een lager risico. Zo kan het opgebouwde kapitaal en het rendement worden bewaakt. Met vermogensbeheer vanaf 5000 Euro voor een bepaalde tijd kun je naar een gericht doel toewerken, samen met de beheerder van jouw kapitaal.

Kies jij voor het kennismaken met vermogensbeheer vanaf 5000 Euro? Bekijk dan ons overzicht van alle aanbieders van het vermogensbeheer. Vermogensbeheerders vergelijken wordt op deze manier eenvoudig.