Vermogensbeheer FitVermogen.nl

Een alternatief voor vermogensbeheer: FitVermogen.nl

Het vermogensbeheer FitVermogen.nl biedt de consument de mogelijkheid om zelfs met een kleiner bedrag (het kapitaal), maar uiteraard ook met een grotere som startkapitaal, te gaan beleggen. Het mooie aan het vermogensbeheer FitVermogen.nl is het feit dat de werkwijze van dit bedrijf zeer transparant is. Het is leuk dat het bedrijf het mogelijk maakt om ook een kleiner bedrag te laten beheren, zodat er een positief rendement kan ontstaan. FitVermogen wijst de consument op de mogelijkheden om het kapitaal te laten groeien en geeft tevens eerlijke informatie over het eventuele risico van het beleggen.

Vergelijk FitVermogen met deze vermogensbeheer aanbieders:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Je kapitaal vergroten met een alternatief voor vermogensbeheer: FitVermogen.nl

FitVermogen biedt een handige calculator waarmee jij zelf kunt uitrekenen hoeveel kapitaal je kunt opbouwen in een bepaalde periode. Zo vul je bij de handige rekentool simpelweg je startkapitaal in. Ook bepaal jij uiteraard wat het doel is van jouw deelname aan FitVermogen.nl. Natuurlijk is de uitkomst van de optelsom van deze calculator niet gegarandeerd, maar wel realistisch. Zo weet je hoe lang je kunt deelnemen aan het alternatief voor vermogensbeheer , FitVermogen.nl om tot een gewenste som aan kapitaal te komen.

Het beheer van het alternatief voor vermogensbeheer, FitVermogen.nl

Hoewel vele aanbieders van het vermogensbeheer werken met trackers en computergestuurde tools voor het beleggen, combineert met bij vermogensbeheer FitVermogen.nl zowel het nieuws, de kennis van de markt, als het gezonder verstand van de managers van de fondsen, om tot goede beleggingen te komen. Zo weet je zeker dat jouw kapitaal wordt beheerd door managers met kennis van zaken. Uiteraard heb jij op ieder gewenst moment inzage in jouw portefeuille. Zo kun jij contact opnemen met vragen. Wil jij liever zelf de regie hebben over je beleggingen? Dat is tevens mogelijk bij vermogensbeheer FitVermogen.

De spreiding van het risico bij FitVermogen.nl

Door middel van een goede spreiding van de beleggingen zorgt het alternatief voor vermogensbeheer FitVermogen.nl er voor dat jij een gelijkmatig rendement kunt ontvangen. Het risico is hierdoor lager dan bij andere (mix)fondsen. Zo wordt bij een aandelenfonds bijvoorbeeld belegt in verschillende opties van de Dow Jones of de AEX. Ook wordt er gebruik gemaakt van aandelen in bijvoorbeeld de techniek, de telecommunicatie en de industrie. Wanneer het gaat om een obligatiefonds, wordt er gewerkt met bijvoorbeeld staatsobligaties en bedrijfsobligaties. Op deze manier is er sprake van een goede spreiding en de juiste verdeling van het risico voor de klant. Maak kennis met vermogensbeheer FitVermogen en ervaar hoe spannend het beleggen kan zijn.