Online vermogensbeheer

Online vermogensbeheer

Ben je van plan om kennis te maken met het vermogensbeheer als optie om jouw kapitaal te vergroten? Mede door de lage spaarrentes die de banken tegenwoordig geven aan klanten, is het vermogensbeheer voor particulieren in opkomst. Je kunt bij sommige aanbieders van deze dienst al met een inleg vanaf bijvoorbeeld 1000 Euro beleggen. Ook als je totaal geen verstand hebt van aandelen en het beleggen, is het vermogensbeheer een perfecte manier om je geld te laten groeien. Online vermogensbeheer geeft je de mogelijkheid om een rekening te openen, waarop jij maandelijks of wanneer je dit wilt, een bedrag stort. Ook kun je er voor kiezen om eenmalig geld in te leggen.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De voordelen van online vermogensbeheer

Het online vermogensbeheer vervangt voor velen het kantoor van de vermogensbeheerder. Het principe is simpel. Je opent (vaak zonder extra kosten) een rekening bij de beheerder en geeft toestemming voor het beheer van jouw kapitaal. De beheerder gaat voor je aan het werk met jouw geld. Hierbij kan worden belegd in bepaalde fondsen en pakketten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor het beleggen middels een beheerder, door middel van deelname aan het beleggen in een technologie-fonds. Jij bepaalt op welke manier het online vermogensbeheer voor jou zal functioneren. Jij geeft aan in welke pakketten er geïnvesteerd of belegd gaat worden. Zo kun je kiezen voor het beleggen in aandelen met een hoger rendement en doorgaans ook een hoger risico. Speel je liever op safe? Dat kan ook! Kies dan voor het beleggen met een neutraal of laag risico.

Deelname aan online vermogensbeheer

Het inschrijven voor het online vermogensbeheer werkt in principe eenvoudig en snel. Zo vul je jouw gegevens is en open je een rekening. In principe wordt deze rekening direct geopend, of binnen een aantal werkdagen voor je bevestigd. Hierna (soms is dit direct al mogelijk) doe jij jouw eerste inleg door middel van een storting op de beleggingsrekening. Vervolgens bekijkt de beheerder van jouw kapitaal de door jou gekozen benadering, waarna hij of zij jouw kapitaal gaat gebruiken om mee te beleggen.

Iedere dag weer kun je de actuele koersen bekijken en weet jij hoe jouw kapitaal er voor staat. Ook biedt het online vermogensbeheer de mogelijkheid om op ieder gewenst moment op de rekening (via de website of via een app) in te loggen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en zie je de fluctueringen van je kapitaal. Uiteraard blijft ook het online vermogensbeheer een vorm van beleggen. Er zijn dus geen garanties voor het groeien van je rendement.