Online vermogensbeheer

Online vermogensbeheer

Ben je van plan om kennis te maken met het vermogensbeheer als optie om jouw kapitaal te vergroten? Mede door de lage spaarrentes die de banken tegenwoordig geven aan klanten, is het vermogensbeheer voor particulieren in opkomst. Je kunt bij sommige aanbieders van deze dienst al met een inleg vanaf bijvoorbeeld 1000 Euro beleggen. Ook als je totaal geen verstand hebt van aandelen en het beleggen, is het vermogensbeheer een perfecte manier om je geld te laten groeien. Online vermogensbeheer geeft je de mogelijkheid om een rekening te openen, waarop jij maandelijks of wanneer je dit wilt, een bedrag stort. Ook kun je er voor kiezen om eenmalig geld in te leggen.

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De voordelen van online vermogensbeheer

Het online vermogensbeheer vervangt voor velen het kantoor van de vermogensbeheerder. Het principe is simpel. Je opent (vaak zonder extra kosten) een rekening bij de beheerder en geeft toestemming voor het beheer van jouw kapitaal. De beheerder gaat voor je aan het werk met jouw geld. Hierbij kan worden belegd in bepaalde fondsen en pakketten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor het beleggen middels een beheerder, door middel van deelname aan het beleggen in een technologie-fonds. Jij bepaalt op welke manier het online vermogensbeheer voor jou zal functioneren. Jij geeft aan in welke pakketten er geïnvesteerd of belegd gaat worden. Zo kun je kiezen voor het beleggen in aandelen met een hoger rendement en doorgaans ook een hoger risico. Speel je liever op safe? Dat kan ook! Kies dan voor het beleggen met een neutraal of laag risico.

Deelname aan online vermogensbeheer

Het inschrijven voor het online vermogensbeheer werkt in principe eenvoudig en snel. Zo vul je jouw gegevens is en open je een rekening. In principe wordt deze rekening direct geopend, of binnen een aantal werkdagen voor je bevestigd. Hierna (soms is dit direct al mogelijk) doe jij jouw eerste inleg door middel van een storting op de beleggingsrekening. Vervolgens bekijkt de beheerder van jouw kapitaal de door jou gekozen benadering, waarna hij of zij jouw kapitaal gaat gebruiken om mee te beleggen.

Iedere dag weer kun je de actuele koersen bekijken en weet jij hoe jouw kapitaal er voor staat. Ook biedt het online vermogensbeheer de mogelijkheid om op ieder gewenst moment op de rekening (via de website of via een app) in te loggen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en zie je de fluctueringen van je kapitaal. Uiteraard blijft ook het online vermogensbeheer een vorm van beleggen. Er zijn dus geen garanties voor het groeien van je rendement.