Vermogensbeheer The Index People

Vermogensbeheer The Index People

Het Haarlemse vermogensbeheer The Index People werd opgericht in 2006. In eerste instantie lag de focus op de dienstverlening aan de particuliere klant. Sinds het jaar 2008 kunnen ook instellingen en bijvoorbeeld pensioenfondsen gebruik maken van de diensten voor het vermogensbeheer en beleggingen. De focus bij het beleggen via vermogensbeheer The Index People (de naam zegt het al) ligt op het zogeheten indexbeleggen. Dit houdt in dat men het vermogen voornamelijk beheert door middel van index-formules en oplossingen. Deze zeer effectieve werkwijze heeft al heel wat tevreden klanten opgeleverd. Het bedrijf geeft een realistisch beeld van het eventueel te verkrijgen rendement bij de verschillende mogelijkheden wat betreft het beleggen. Op de website wordt in duidelijke taal informatie gegeven.
Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe werkt vermogensbeheer The Index People?

Bij het beleggen van het kapitaal van de particulier of de instelling wordt slechts gebruik gemaakt van indexfondsen, in plaats van bijvoorbeeld de op de beurs genoteerde EFT’s. DE nadruk hierbij ligt op het voorkomen en vermijden van extra kosten in de beleggingsketen. De indexfondsen worden dan ook in een korte lijn direct aangekocht bij de aanbieder, in plaats van op de beurs. De aankoop wordt gedaan tegen de actuele en intrinsieke waarde. Dit maakt vermogensbeheer The Index People tot een bijzondere aanbieder van het beleggen van vermogen in Nederland. Er wordt gestreeft naar een zeer brede spreiding van de portefeuille, tegen de laagst mogelijke kosten.

Online vermogensbeheer The Index People

Vermogensbeheer The Index People heeft als strategie het idee dat rendement een beloning is voor het nemen van beleggingsrisico. Dit is dan ook de reden waarom een brede spreiding van de portefeuille zo belangrijk is. Op deze manier wordt het risico van de beleggingen in de portefeuille verlaagd en kan men optimaal het voordeel doen met de gedane beleggingen. Hoewel het uiteraard altijd mogelijk is om contact op te nemen met de managers en beheerders van The Index People, worden de diensten voornamelijk online aangeboden door dit bedrijf.
Door middel van een zeer duidelijke website, die prettig is in het gebruik, kan men eenvoudig navigeren en starten met het beleggen. Je kunt een vermogen vanaf 100.000 Euro in beheer geven bij The Index People. Tevens biedt het bedrijf exact maatwerk aan wat betreft het begeleid beleggen. Je kunt van deze dienst gebruik maken met een vermogen vanaf 2,500.000 Euro. Met deze inleg kan men, in overleg met jou, een zeer persoonlijke koers bepalen en het vermogen persoonlijk voor je beheren.