Vermogensbeheer vergelijken

Vermogensbeheer vergelijken

Er zijn vele aanbieders van verschillende mogelijkheden en pakketten voor vermogensbeheer in Nederland. Iedere aanbieder heeft een eigen scala aan opties. Ook zijn er verschillen wat betreft het minimale bedrag aan inleg om gebruik te kunnen maken van vermogensbeheer (en uiteraard kan er sprake zijn van een maximum bedrag aan inleg). Vermogensbeheer vergelijken is makkelijk en werkt snel wanneer je gebruik maakt van ons duidelijke overzicht van aanbieders van dit product op financieel gebied. Zo kun je eenvoudig de mogelijkheden en de kosten vergelijken, maar bijvoorbeeld ook kijken naar het rendement van een bepaald dienstenpakket op het gebied van vermogensbeheer.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Geen garantie bij vermogensbeheer vergelijken

Hoewel aanbieders vaak wel een duidelijk beeld kunnen geven van het rendement dat een bepaalde vermogensbeheer service heeft opgeleverd in een voorgaande periode, is er nooit sprake van een garantie. Zo is er niet te voorspellen hoe goed jouw investering het zal gaan doen in de toekomst. Wel is het mogelijk om invloed uit te oefenen op de te verwachten rendementen. Zo kun je bij het vermogensbeheer vergelijken bijvoorbeeld kiezen voor het beleggen of aankopen met een hoger dan gemiddeld risico. Over het algemeen kan dit een hoger en sneller rendement opleveren, waarna je over kunt gaan tot een minder risicovolle koers op het gebied van vermogensbeheer. Zo behoud je jouw rendement. Een beheerder of manager van het vermogensbeheer bij het bedrijf dat je kiest voor deze dienst, zal met je kunnen bespreken hoe je wilt gaan beleggen.

De voordelen van vermogensbeheer vergelijken

Bij het vermogensbeheer vergelijken is het goed om te kijken naar een aantal aandachtspunten. Zo kun je allereerst bekijken of er een goede dienst is die het mogelijk maakt om met jouw kapitaal aan de slag te gaan. Er zijn aanbieders van vermogensbeheer die bijvoorbeeld al met een startkapitaal van 1000 Euro aan de slag kunnen gaan voor je. Ook zijn er aanbieders die slechts met hogere bedragen aan het werk gaan. Bepaal met welk bedrag jij wilt gaan werken. Dit moet een bedrag zijn dat je zonder moeite kunt missen voor bijvoorbeeld een periode van drie, vijf of tien jaar. Bepaal ook het doel waarvoor je jouw kapitaal wilt vergroten. Zo kun je samen met jouw vermogensbeheer adviseur de juiste koers bepalen voor jouw beleggingen.

Met eerlijke en gratis informatie en een beschrijving van de aanbieders van vermogensbeheer in Nederland maken wij het, middels deze website, mogelijk om zelf een keuze te maken voor het juiste pakket diensten voor jou.