Vermogensbeheer Rabobank

Vermogensbeheer Rabobank

De Rabobank is voor vele Nederlanders een zeer vertrouwde bank met een sympathiek imago. Deze bank biedt aan haar rekeninghouders vele diensten aan, waaronder het vermogensbeheer Rabobank pakket. Uiteraard kunnen ook niet-rekeninghouders gebruik maken van deze dienst, na een rekening te hebben geopend. De Rabobank besteedt het beleggen van het vermogen van haar klanten uit aan specialisten. Je kunt op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de activiteit omtrent het voor jou opgebouwde rendement en jouw portefeuille. Hoe gaat dit in zijn werk?

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Jouw kapitaal beleggen via het vermogensbeheer Rabobank

Allereerst is het bij het selecteren van de juiste bank voor jouw vermogensbeheer belangrijk om vast te stellen met welke som geld jij wilt gaan beleggen. De Rabobank biedt aan haar klanten het pakket ‘Rabobank Beheerd Beleggen’ aan. Het kan een nadeel zijn dat de minimale inleg voor het beheerd beleggen bij deze bank 80.000 Euro moet zijn. Het is niet geheel duidelijk waarom deze drempel is vastgesteld.

Zoals eerder gezegd, de Rabobank besteedt het beheer van het vermogen uit aan specialisten op het gebied van beleggen. Dit zijn met name de partners en experts van Schrelten & Co. Deze experts bieden verschillende pakketten aan waarmee men voor je aan de slag kan gaan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor neutraal, defensief of offensief beleggen. Men maakt bij deze pakketten gebruik van bijvoorbeeld obligaties, maar ook van trackers, aandelen en fondsen.

Meer informatie betreffende het vermogensbeheer Rabobank

Wat betreft de kosten van het vermogensbeheer Rabobank kunnen we duidelijk zijn. Op de website van deze bank is een overzicht te vinden van het percentage, aan de hand waarvan de verschuldigde kosten over het belegen van het kapitaal wordt berekend. Dit percentage verschilt per pakket, aan de hand van de hoogte van het kapitaal. Logischerwijs is het percentage aan kosten lager bij een hogere inleg van kapitaal. Deze percentages noemen we hier niet, gezien het feit dat de actuele percentages alleen op de website van de bank te zien zijn. Juist omdat er bij het vermogensbeheer in dit geval een percentage aan kosten wordt berekend, is het in het belang van het vermogensbeheer Rabobank pakket, dat de beleggingen een positief rendement opleveren.

Zo kun je er van uitgaan dat de manager van jouw pakket zijn of haar uiterste best doet om goede beleggingen uit te voeren. Uiteraard is er aan het beleggen van geld op deze manier wel een bepaald risico verbonden. Zo is er geen garantie voor een hoog rendement.