Goedkoopste vermogensbeheerder

Goedkoopste vermogensbeheerder: vind hem eenvoudig

Wanneer je eenmal besluit om jouw kapitaal te geen beleggen, dan is dit ongetwijfeld een weloverwogen keuze geweest. Ben je nog op zoek naar aanvullende informatie? Of zijn bepaalde zaken wellicht toch niet helemaal duidelijk? Maak dan gebruik van ons handige overzicht van de goedkoopste vermogensbeheerders en bekijk welke beheerder het best past bij jouw wensen. Heb je bijvoorbeeld interesse in de goedkoopste vermogensbeheerder waarbij het mogelijk is om iedere maand, of wanneer het jou uitkomt, een kleiner bedrag op jouw beleggingsrekening te storten? Dan zijn er verschillende bedrijven in Nederland die deze dienst aanbieden.

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De goedkoopste vermogensbeheerder met de beste opties

Ook voor degenen die graag direct willen gaan starten met het beleggen via een vermogensbeheerder, is het verstandig om eerst een vergelijking te maken tussen de aanbieders van het vermogensbeheer. Zo heb jij wellicht behoefte aan een periodiek overleg met de manager van jouw account, of wil je juist liever gewoon via jouw online overzicht of een app op de hoogte blijven van jouw rendement? Het kan allemaal. Vaak denkt men dat het vermogensbeheer alleen interessant is voor mensen die een groter kapitaal opzij kunnen leggen voor het beleggen via een beheerder. Toch is niets minder waar tegenwoordig. Met bijvoorbeeld duizend Euro te besteden, kun ook jij al starten met vermogensbeheer via de goedkoopste vermogensbeheerder.

De kosten van de goedkoopste vermogensbeheerder

De kosten voor het beheer van jouw vermogen verschillen per aanbieder van dit beheer. In de meeste gevallen worden de kosten voor de service van het beheer in procenten aangegeven op de website van de aanbieder van deze dienst. Bij het vergelijken van de kosten en het bepalen van de goedkoopste vermogensbeheerder is het interessant om eerst te bepalen met welk bedrag je wilt gaan beleggen. In combinatie met de prognose wat betreft het (verwachte) rendement van je beleggingen kun je hiermee een berekening maken van de mogelijke kosten. Ook kun  je kijken naar de goedkoopste vermogensbeheerder die diensten aanbiedt tegen een bepaald vast bedrag.

Hierbij is het wel zo dat er meestal een vast bedrag betaald moet worden bij inleg van een bepaald bedrag met een bodemgrens. Bekijk ons handige overzicht van de verschillende aanbieders van het vermogensbeheer en kies de voor jou goedkoopste vermogensbeheerder, die tevens de beste voorwaarden hanteert voor jou.

Het vermogensbeheer is, mede door de verlaging van de spaarrentes bij de Nederlandse banken, enorm in opkomst. Doe je voordeel met de goedkoopste vermogensbeheerder en laat jouw geld voor je werken!