Goedkoopste vermogensbeheerder

Goedkoopste vermogensbeheerder: vind hem eenvoudig

Wanneer je eenmal besluit om jouw kapitaal te geen beleggen, dan is dit ongetwijfeld een weloverwogen keuze geweest. Ben je nog op zoek naar aanvullende informatie? Of zijn bepaalde zaken wellicht toch niet helemaal duidelijk? Maak dan gebruik van ons handige overzicht van de goedkoopste vermogensbeheerders en bekijk welke beheerder het best past bij jouw wensen. Heb je bijvoorbeeld interesse in de goedkoopste vermogensbeheerder waarbij het mogelijk is om iedere maand, of wanneer het jou uitkomt, een kleiner bedrag op jouw beleggingsrekening te storten? Dan zijn er verschillende bedrijven in Nederland die deze dienst aanbieden.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De goedkoopste vermogensbeheerder met de beste opties

Ook voor degenen die graag direct willen gaan starten met het beleggen via een vermogensbeheerder, is het verstandig om eerst een vergelijking te maken tussen de aanbieders van het vermogensbeheer. Zo heb jij wellicht behoefte aan een periodiek overleg met de manager van jouw account, of wil je juist liever gewoon via jouw online overzicht of een app op de hoogte blijven van jouw rendement? Het kan allemaal. Vaak denkt men dat het vermogensbeheer alleen interessant is voor mensen die een groter kapitaal opzij kunnen leggen voor het beleggen via een beheerder. Toch is niets minder waar tegenwoordig. Met bijvoorbeeld duizend Euro te besteden, kun ook jij al starten met vermogensbeheer via de goedkoopste vermogensbeheerder.

De kosten van de goedkoopste vermogensbeheerder

De kosten voor het beheer van jouw vermogen verschillen per aanbieder van dit beheer. In de meeste gevallen worden de kosten voor de service van het beheer in procenten aangegeven op de website van de aanbieder van deze dienst. Bij het vergelijken van de kosten en het bepalen van de goedkoopste vermogensbeheerder is het interessant om eerst te bepalen met welk bedrag je wilt gaan beleggen. In combinatie met de prognose wat betreft het (verwachte) rendement van je beleggingen kun je hiermee een berekening maken van de mogelijke kosten. Ook kun  je kijken naar de goedkoopste vermogensbeheerder die diensten aanbiedt tegen een bepaald vast bedrag.

Hierbij is het wel zo dat er meestal een vast bedrag betaald moet worden bij inleg van een bepaald bedrag met een bodemgrens. Bekijk ons handige overzicht van de verschillende aanbieders van het vermogensbeheer en kies de voor jou goedkoopste vermogensbeheerder, die tevens de beste voorwaarden hanteert voor jou.

Het vermogensbeheer is, mede door de verlaging van de spaarrentes bij de Nederlandse banken, enorm in opkomst. Doe je voordeel met de goedkoopste vermogensbeheerder en laat jouw geld voor je werken!