Vermogensbeheer van Lanschot

Vermogensbeheer van Lanschot

Bij van Lanschot kan de vermogende particulier terecht voor meerdere opties wat betreft het vermogensbeheer. Het vermogensbeheer van Lanschot geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van opties voor het beheer en het beleggen van je vermogen, die bij jou en jouw leven passen. Zo kun je als totale leek starten met het beleggen via deze bank. Ook kun je zelf de koers bepalen en in samenwerking met je manager voor het beheer bekijken welke aandelen, opties en mogelijkheden het best binnen jouw strategie passen. Kortom, vermogensbeheer van Lanschot kent een unieke eigen benadering die past binnen het verantwoord beleggen voor iedereen met een eigen vermogen.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:  


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met de automatische vermogensbeheerder Robo Advisor van Openbank kan je op basis van verschillende strategieën je vermogen laten beleggen. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Altijd lage tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De mogelijkheden bij het vermogensbeheer van Lanschot

Zoals gezegd, bij van Lanschot kun jij een eigen keuze maken wat betreft de variant beleggingsbeheer die goed bij je past. Voorop staan de expertise, het vakmanschap en de persoonlijke aandacht die deze bank voorop stelt bij al haar contacten met klanten. De filosofie wat betreft de beleggingen via van Lanschot geeft weer dat men het verkrijgen van een goed rendement op meer feiten baseert dan alleen de index. Er wordt enorm veel kennis en tijd besteed aan de analyse van de markten, de opties en de obligaties. Zo is het deelnemen aan vermogensbeheer van Lanschot duidelijk gericht op de persoonlijke situatie van de deelnemer aan het beleggen op deze manier.

De analyses zijn altijd gericht op een goede situatie voor de langere termijn. Het behalen van een snel rendement met een hoog risico is mogelijk, maar belangrijker is het vasthouden en vergroten van het rendement op de lange termijn. Er worden dus meer zaken bekeken dan alleen de marktposities en de balansen.

De keuze voor vermogensbeheer van Lanschot

Het kiezen voor het vermogensbeheer van Lanschot betekent kiezen voor een gedegen begeleiding. Er zijn verschillende pakketten voor verschillende particulieren. Het beleggen (met of zonder a la carte begeleiding) is mogelijk bij van Lanschot met een vermogen vanaf 500.000 Euro. Maak gebruik van de kennis van deze gedegen bank. Uiteraard heb je altijd volledige inzage in de werkwijze van de beheerders en kun je op ieder gewenst moment bekijken wat je rendement is en hoe de portefeuille erbij staat.

Zo kun je actief met je manager in overleg wat betreft de mogelijkheden en het plan van aanpak wat betreft de beleggingen. Veel particulieren, maar ook bedrijven en stichtingen hebben reeds gekozen voor het vermogensbeheer van Lanschot.