Vermogensbeheer van Lanschot

Vermogensbeheer van Lanschot

Bij van Lanschot kan de vermogende particulier terecht voor meerdere opties wat betreft het vermogensbeheer. Het vermogensbeheer van Lanschot geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van opties voor het beheer en het beleggen van je vermogen, die bij jou en jouw leven passen. Zo kun je als totale leek starten met het beleggen via deze bank. Ook kun je zelf de koers bepalen en in samenwerking met je manager voor het beheer bekijken welke aandelen, opties en mogelijkheden het best binnen jouw strategie passen. Kortom, vermogensbeheer van Lanschot kent een unieke eigen benadering die past binnen het verantwoord beleggen voor iedereen met een eigen vermogen.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De mogelijkheden bij het vermogensbeheer van Lanschot

Zoals gezegd, bij van Lanschot kun jij een eigen keuze maken wat betreft de variant beleggingsbeheer die goed bij je past. Voorop staan de expertise, het vakmanschap en de persoonlijke aandacht die deze bank voorop stelt bij al haar contacten met klanten. De filosofie wat betreft de beleggingen via van Lanschot geeft weer dat men het verkrijgen van een goed rendement op meer feiten baseert dan alleen de index. Er wordt enorm veel kennis en tijd besteed aan de analyse van de markten, de opties en de obligaties. Zo is het deelnemen aan vermogensbeheer van Lanschot duidelijk gericht op de persoonlijke situatie van de deelnemer aan het beleggen op deze manier.

De analyses zijn altijd gericht op een goede situatie voor de langere termijn. Het behalen van een snel rendement met een hoog risico is mogelijk, maar belangrijker is het vasthouden en vergroten van het rendement op de lange termijn. Er worden dus meer zaken bekeken dan alleen de marktposities en de balansen.

De keuze voor vermogensbeheer van Lanschot

Het kiezen voor het vermogensbeheer van Lanschot betekent kiezen voor een gedegen begeleiding. Er zijn verschillende pakketten voor verschillende particulieren. Het beleggen (met of zonder a la carte begeleiding) is mogelijk bij van Lanschot met een vermogen vanaf 500.000 Euro. Maak gebruik van de kennis van deze gedegen bank. Uiteraard heb je altijd volledige inzage in de werkwijze van de beheerders en kun je op ieder gewenst moment bekijken wat je rendement is en hoe de portefeuille erbij staat.

Zo kun je actief met je manager in overleg wat betreft de mogelijkheden en het plan van aanpak wat betreft de beleggingen. Veel particulieren, maar ook bedrijven en stichtingen hebben reeds gekozen voor het vermogensbeheer van Lanschot.