Vermogensbeheer of zelf beleggen?

Vermogensbeheer of zelf beleggen?

Het is altijd prettig om een bepaalde som geld achter de hand te hebben voor als het nodig is. Toch heeft sparen bijvoorbeeld, meer zin wanneer je ook een leuke rente krijgt over je geld. Helaas zijn bankrekeningen met een goede rente tegenwoordig niet meer te vinden. Mede door de huidige staat van de Europese economie hebben veel banken er voor gekozen om de rentetarieven te verlagen voor de consument. Zo is de winst van het sparen voor velen niet meer interessant. Wel kun je kiezen voor vermogensbeheer of zelf beleggen om een optimaal rendement uit je geld te halen. In voorgaande jaren was het vermogensbeheer of zelf beleggen slechts weggelegd voor personen die bijvoorbeeld een bedrag van 100,000 Euro konden inleggen. Tegenwoordig is het vermogensbeheer en ook het zelf beleggen bereikbaar voor een startbedrag van 5000 Euro of zelfs 1000 Euro.

Aanbieder Omschrijving Actie:  


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met de automatische vermogensbeheerder Robo Advisor van Openbank kan je op basis van verschillende strategieën je vermogen laten beleggen. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Altijd lage tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Vermogensbeheer of zelf beleggen, het rendement

Beleggen is een vak, waar kennis van de markt, oog voor kansen en financieel inzicht belangrijk bij zijn. Met de juiste kennis en ervaring op het gebied van beleggen kun je natuurlijk je voordeel doen bij het aangaan van beleggingen. Bij het kiezen voor vermogensbeheer of zelf beleggen is het zeer belangrijk dat je goed inschat hoe hoog het peil van jouw kennis is. Ben jij continu op de hoogte van de ontwikkelingen op financieel gebied? Weet jij welke markten een groei doormaken, of welke markten juist op het punt staan door te breken?

Wil je goed op de hoogte zijn van deze zaken dan ben je hier veel tijd aan kwijt. Een professionele belegger of beheerder doet niet anders dan continu op de hoogte zijn van de beste kansen en fluctuaties op het gebied van beleggen en investeren. Hij of zij weet de rendementsgevende opties te vinden en te benutten. Bij het vermogensbeheer doet deze persoon dit voor jou, met jouw kapitaal. Hiermee wordt rendement behaald. Dit rendement (na aftrek van de kosten die vooraf bepaald zijn), is voor jou. Ook wanneer je gebruik maakt van vermogensbeheer.

Kiezen voor vermogensbeheer of zelf beleggen

De keuze is aan jou! Wil je zelf aan de slag met je geld en gaan beleggen? Dan is er veel actuele informatie te vinden op het internet. Natuurlijk kun je ook (eerst) starten met het laten groeien van je kapitaal met gebruik van vermogensbeheer. Zo ben jij zelf geen kostbare tijd kwijt aan het verzamelen van gegevens en aan het beleggen zelf.