Vermogensbeheer iBeleggen

Vermogensbeheer iBeleggen

iBeleggen is een relatief jonge speler op het gebied van het vermogensbeheer in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2012. Dit zusterbedrijf van Topcapital (een vermogensbeheerder die het beleggen aanbiedt voor degenen met een kapitaal vanaf 500.000 Euro), biedt een laagdrempelige instap voor beleggers met een vermogen vanaf 25.000. Vermogensbeheer iBeleggen heeft het doel om klanten de gelegenheid te geven het kapitaal zo maximaal mogelijk te laten groeien. Dit wordt gedaan door middel van het geven van betrouwbaar en professioneel beleggingsadvies en de mogelijkheid om via de website in te schrijven en een beleggingsrekening te openen. Tevens vindt iBeleggen het belangrijk dat de groei van het vermogen ontstaat met een zo laag mogelijk risico, tegen lage kosten.

Vergelijk iBeleggen met deze aanbieders:

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Online beleggen met vermogensbeheer iBeleggen

Er zijn voornamelijk twee manieren waarop jij je vermogen kunt laten groeien bij vermogensbeheer iBeleggen. Wil je zelf aan de slag met het beleggen van je geld? Dat is zeker mogelijk. Vermogensbeheer iBeleggen geeft je het beste advies en jij voert zelf eventuele orders uit. Deze manier van beleggen is zeer geschikt voor degenen die eerder transacties hebben uitgevoerd. Enige (basis)kennis van het beleggen is bij deze manier van beleggen wel gewenst.

Uiteraard kun je jouw kapitaal ook in beheer geven bij vermogensbeheer iBeleggen. Jij bepaalt de koers van het beleggingstraject, waarna iBeleggen jouw kapitaal gaat beleggen volgens het risicoprofiel dat jij aangegeven hebt. Deze manier van beleggen is geschikt voor zowel personen die geen zin of tijd hebben om zelf te beleggen, als voor mensen met een zeer beperkte kennis van het beleggen.

De strategie van vermogensbeheer iBeleggen

De strategie van vermogensbeheer iBeleggen wat betreft het beleggen is passief. Dit houdt in dat de portefeuille met name bestaat uit indextrackers voor onder andere obligaties, aandelen en onroerend goed. Op deze manier wordt door dit bedrijf het rendemen van de beschikbare markt op een zeer effectieve manier benut. Het totale beleggingsbeleid is bepaald binnen Topcapital. Dit bedrijf heeft een trackrecord sinds het jaar 2007. Hoe begin je met het beleggen bij iBeleggen? Je vult eenvoudig een aantal vragen in, op basis aarvan een profiel ontstaat. Op basis van dit profiel kun je aan de slag met het beleggen.

De werkwijze van iBeleggen is duidelijk en de website is zeer prettig in het gebruik. Je kunt op ieder gewenst moment van de dag inzien wat de stand van zaken is wat betreft jouw beleggingen, door in te loggen op jouw persoonlijke profiel.