Vermogensbeheer Knab

Vermogensbeheer Knab

Knab is een bank die vele diensten aanbiedt, waaronder het vermogensbeheer Knab. De benadering van het beleggen bij Knab is anders dan bij de meeste andere aanbieders van deze mogelijkheid. Zo wordt het geld niet belegd in de prijzigere beleggingsfondsen of zogeheten huisfondsen. De managers van Knab gaan met jouw kapitaal aan het werk en verdelen de inleg op jouw beleggingsrekening door middel van trackers over aandelen en obligaties. De trackers worden gekoppeld aan bijvoorbeeld de AEX index. Op deze manier kun je jouw voordeel doen met het spreiden van het belegde kapitaal. De kosten van het vermogensbeheer Knab zijn laag.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Jij kiest bij het vermogensbeheer Knab

Jouw kapitaal wordt bij Knab beheerd door middel van een keuze uit de portefeuilles van drie verschillende experts op het gebied van beleggen. De resultaten van de afgelopen jaren, behaald door deze drie experts, zijn uiteraard in te zien op de website van Knab. Iedere manager heeft een eigen strategie en de behaalde rendementen worden duidelijk getoond. Uiteraard zijn deze behaalde rendementen geen garantie voor het te behalen rendement van de toekomst. Op basis van de getoonde informatie kies jij voor een eigen traject en een eigen beheerder van jouw kapitaal.

De lage vergoeding voor vermogensbeheer Knab

Juist omdat het proces van het beleggen bij Knab voor een groot deel automatisch verloopt, onder het oog van de managers, kan Knab het vermogensbeheer aanbieden tegen een zeer lage provisie. De kosten van dit beheer worden berekend middels een beheervergoeding van slechts 1% per jaar. Deze lage kosten maken het zeer aantrekkelijk om je voordeel te doen met het vermogensbeheer Knab. Vooral bij het beleggen van een groter kapitaal, kan deze lage vergoeding duizenden Euro’s schelen.

Informatie bij vermogensbeheer Knab

Ieder nieuw kwartaal wordt er door de managers van het vermogensbeheer Knab een online seminar georganiseerd. Tijdens dit interessante seminar wordt je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en resultaten. Uiteraard is het tevens mogelijk om zelf tijdens deze seminars vragen te stellen aan de experts. Deze manier van het verkrijgen van informatie wordt door de klanten van het vermogensbeheer Knab zeer gewaardeerd. Ook kun je op ieder moment jouw behaalde resultaten bekijken op het internet. Ook kun je gebruik maken van de handige Knab app voor op je smartphone. Zo weet je altijd hoe de zaken er voor staan wat betreft jouw kapitaal en het rendement dat is behaald. Kortom, vermogensbeheer Knab is goedkoop en interessant, ook voor de leek.