Beste vermogensbeheerder

Beste vermogensbeheerder

Het gebruik maken van vermogensbeheer is een perfecte manier om optimaal gebruik te maken van jouw geld. Middels het beleggen op deze manier hoef jij geen exacte kennis te hebben van het beleggen. Toch bepaal jij, samen het jouw vermogensbeheerder de koers die gevolgd zal worden met jouw geld. Bij sommige vermogensbeheerders kun je al met een inleg vanaf bijvoorbeeld 1000 Euro gebruik maken van het vermogensbeheer. Het starten met een relatief laag bedrag voor het beleggen op deze manier is een perfecte methode om te ervaren hoe het vermogensbeheer je bevalt. Het vinden van de beste vermogensbeheerder maken wij makkelijk door middel van het bieden van een handig overzicht van de Nederlandse bedrijven die vermogensbeheer voor consumenten aanbieden.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Het uitkiezen van de beste vermogensbeheerder

Het kiezen van de beste vermogensbeheerder voor jou en jouw kapitaal (de inleg) is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Er zijn een aantal zaken om op te letten bij het kiezen van de juiste beheerder. Zo is het handig om allereerst voor jezelf te bepalen welk bedrag jij beschikbaar hebt voor het vermogensbeheer. Wil je bijvoorbeeld maandelijks een laag bedrag (vaak vanaf 50 Euro) inleggen? Dat is bij een aantal aanbieders mogelijk. Wil je liever in een maal een grotere som geld inleggen? Ook dat is een optie. Zo kun je direct je voordeel doen met een hoger rendement en kunnen er grotere beleggingen worden gedaan, die over het algemeen worden opgesplitst over een aantal fondsen of markten.

In principe hebben de aanbieders van het beste vermogensbeheer bepaalde beleggingspakketten beschikbaar. Zo kun je eventueel kiezen voor een pakket met een neutraal risico, een hoger risico of een laag risico. Aan de hand hiervan zal jouw vermogensbeheerder voor je aan het werk gaan met jouw kapitaal.

De beste vermogensbeheerder in ons overzicht

Bij het kiezen van de beste vermogensbeheerder voor jou is het ook belangrijk om de kosten te bekijken van het vermogensbeheer bij een specifieke aanbieder. In sommige gevallen wordt er een vast bedrag gehanteerd voor de kosten van het beheer, vaak in combinatie met een minimaal bedrag aan kosten vanaf een bepaalde bovengrens van het in te leggen bedrag. Wat vaker voorkomt is het hanteren van een bepaald percentage wat betreft de kosten van het beheer. De beste vermogensbeheerder voor jou doet uiteraard zijn of haar werk tegen een gunstig tarief. Toch is het belangrijk de randvoorwaarden (zoals een vrije inleg en de mogelijkheid op ieder gewenst moment jouw kapitaal op te nemen) ook te bekijken.