Vermogensbeheer Lynx

Vermogensbeheer Lynx

Het vermogensbeheer Lynx biedt een optie voor degenen die met een lager vermogen willen starten met het beleggen via een beheerder. Lynx lijkt zich met name op degenen te richten die relatief nieuw zijn op de beleggingsmarkt. Het interessante is dan ook dat het mogelijk is om via de website van Lynx een zeer uitgebreid informatiepakket op te vragen. In dit pakket zit meer dan voldoende documentatie om eventueel te kunnen beslissen gebruik te maken van het vermogensbeheer Lynx. De minimum leeftijd waarop het mogelijk is om deel te nemen aan het beleggen via Lynx is 21 jaar.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Wat is er mogelijk bij het vermogensbeheer Lynx?

Opvallend is de mogelijkheid om zelf snel en eenvoudig een portefeuille samen te stellen voor het beleggen met Lynx. Zo kun je met de minimale inleg van 15.000 Euro via de website een keuze maken voor deelname aan het beleggen middels verschillende fondsen. In feite kun je zelf een portefeuille samenstellen. Dit werkt zeer gebruiksvriendelijk.  In feite heeft de belegger via het vermogensbeheer veel vrijheid. Jij bepaalt hoe en wanneer je start met het beleggen. Er is hulp, advies en begeleiding aanwezig voor degenen die dit nodig hebben of wensen. Wil je liever zelfstandig het vermogensbeheer aansturen? Ook dat kan met het vermogensbeheer Lynx.

De start van het vermogensbeheer Lynx

Lynx heeft sinds 2006 de mogelijkheid aangeboden om tegen bijzonder lage tarieven en wereldwijde handelsmogelijkheden het vermogensbeheer Lynx te benutten. Hierdoor is het voor onervaren beleggers nu mogelijk om zonder kennis gebruik te maken van de professionele middelen die Lynx biedt, zoals de automatische handelssystemen. In feite houdt dit in dat je beleggingen doet middels een computer die met geavanceerde algoritmes en berekeningen beleggingen doet op de wereldwijde markt. Dit is een relatief nieuwe manier van beleggen die op de markten over de gehele wereld steeds meer aan populariteit wint.

Zelf starten met vermogensbeheer Lynx

Jij kunt met deze unieke manier van beleggen nu je voordeel doen. Er zijn op de Lynx website vele voorbeelden te vinden van rendementen en prognoses. Ook kun je in een oogopslag zien hoe een bepaald aandelenpakket het in de afgelopen tijd heeft gedaan. Het vermogensbeheer Lynx is een prima pakket voor de jonger startende belegger die graag rendement wil zien en zich tevens wil verdiepen in de mogelijkheden wat betreft het beleggen. Toch kun je er ook voor kiezen om met een minimale interesse in de uitvoering van het beleggen via Lynx een mooi rendement op te strijken.