Vermogensbeheer Evi

Vermogensbeheer Evi

Het vermogensbeheer Evi biedt iedereen die dat wil, de mogelijkheid om te beleggen als een miljonair, met een klein bedrag. Al met een kapitaal (het startbedrag) vanaf 1000 Euro kun je instappen en gebruik maken van gedegen vermogensbeheer. Hoewel het uiteraard niet mogelijk is om een bepaald rendement te garanderen, is het te verwachten rendement bij Evi zo’n 3,78% per jaar. Het bedrijf biedt zeer duidelijke informatie en het beleggen in beheer werkt op een eenvoudige manier. De experts van Evi gaan voor je aan de slag en jij hebt geen omkijken naar je vermogen.

Bekijk ook deze vermogensbeheerders:

Aanbieder Omschrijving Actie:  


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Met de automatische vermogensbeheerder Robo Advisor van Openbank kan je op basis van verschillende strategieën je vermogen laten beleggen. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Altijd lage tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Een oogje houden op het vermogensbeheer Evi

Uiteraard is het mogelijk om totaal op de hoogte te zijn (en te blijven) van jouw rendement en kapitaal wanneer je gebruik maakt van het vermogensbeheer. Zo weet jij op ieder moment hoe je er voor staat en kun je eventueel veranderingen aanbrengen in de situatie. Vooral nu de spaarrente van de banken zo laag staat, nemen steeds meer consumenten de beslissing om gebruik te gaan maken van het vermogensbeheer. Met een handige website en een prima smartphone app blijf jij op de hoogte van jouw vermogensbeheer Evi account en de voortgang.

Zorgvuldig beleggen bij vermogensbeheer Evi

Het beleid van de accountmanagers van Evi is er bij het vermogensbeheer op gericht om verstandig om te gaan met de beleggingen. Zo wordt er geen onnodig risico genomen en is het beleid gericht op het verkrijgen van een goed rendement. Je kunt snel via de website een informatiepakket aanvragen, dat je vrijwel direct per e-mail ontvangt.  Jij maakt een keuze uit een veelvoud aan mogelijkheden en pakketten wat betreft het vermogensbeheer Evi. Zo kun je inkomensgericht beleggen, of kiezen een neutraal, defensief of juist een offensief pakket. Wil je jouw aanmelding voor Evi liever samen doen met een van de experts van het bedrijf? In dat geval neem je simpelweg contact op en je ontvangt begeleiding bij het aanmelden voor Evi. Ook is het mogelijk om advies te ontvangen wat betreft het selecteren van het juiste beleggingspakket.

Vermogensbeheer bij Evi is eenvoudig, heeft een lage drempel en is zeer gebruiksvriendelijk. Het beleggen zonder er zelf moeite voor te hoeven doen is een prima optie voor degenen die graag een hoger rendement ontvangen over het (spaar)geld. Bekijk de mogelijkheden bij Evi, vooral wanneer je met een kleiner startkapitaal wilt gaan beleggen. Zo kun jij ook gaan beleggen als een echte miljonair!