Vermogensbeheerders vergelijken

Vermogensbeheerders vergelijken: zeker de moeite waard

Middels de informatie op deze website trachten we je een duidelijk en eerlijk beeld te geven van de mogelijkheden wat betreft het vermogensbeheer. Vermogensbeheer is (zeker in vergelijking met sparen via een renterekening) een goede manier om jouw kapitaal te vergroten. Het te behalen rendement bij het vermogensbeheer levert doorgaans een veel hoger bedrag aan extra geld op dan de som van de rente op een bankspaarrekening met dezelfde inleg. Bij het vermogensbeheer kun je zelf in de meeste gevallen kiezen voor een bepaalde manier van beleggen. De beheerder van jouw geld doet beleggingen met een laag, neutraal of hoog risico.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vermogensbeheerders vergelijken aan de hand van het risico

Het beleggen met een hoog risico biedt doorgaans tevens het hoogste te verwachten rendement. Toch is het goed om eventueel de manier van beleggen te mixen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de eerste jaren van het vermogensbeheer kiezen voor een traject met een hoger risico en rendement. Daarna kun je eventueel overgaan naar een neutralere benadering, waarbij het kapitaal veiliger is. Vermogensbeheerders vergelijken doe je handig zelf middels ons duidelijke overzicht op deze website.

Zelf vermogensbeheerders vergelijken

Door een groot aanbod van goede aanbieders van het vermogensbeheer kan het vermogensbeheerders vergelijken een tijdrovende klus zijn. Wij maken het je makkelijk met een duidelijk overzicht van een aantal van de aanbieders van deze diensten in Nederland. Tevens geven we van iedere aanbieder een eerlijke beschrijving, zodat jij een goede keuze, gebaseerd op duidelijke informatie, kunt maken. Je kunt jouw favoriete vermogensbeheerders vergelijken aan de hand van een aantal zaken. Zo bekijk je natuurlijk in eerste instantie wat het bedrag is dat je kunt missen voor een aantal jaren. Zo bepaal jij de inleg voor het beheer. Vermogensbeheerders vergelijken doe je vervolgens aan de hand van bijvoorbeeld het rendement dat te verwachten is aan de hand van de prognose en de resultaten van een bepaald fonds in de afgelopen jaren.

Het is tevens belangrijk om te bekijken of je een vast bedrag inlegt bij het starten met het vermogensbeheer. Deponeer je liever maandelijks een (vast) bedrag op jouw rekening voor de inleg? Dit is bij enkele aanbieders van dit beheer tevens mogelijk. Sommige vermogensbeheerders bieden zelfs de mogelijkheid om te storten wanneer je maar wilt en wanneer dit uitkomt. Op deze manier weet je zeker dat je alle vrijheid hebt wat betreft jouw inleg en dat jij bepaalt wanneer je geld stort. Deze zaken kunnen van belang zijn bij het vermogensbeheerders vergelijken. Met ons overzicht heb je snel een beeld van het vermogensbeheer dat bij jou past.