Goedkope vermogensbeheerder

Goedkope vermogensbeheerder

Ben jij op zoek naar een goedkope vermogensbeheerder? Bedenk dan dat het handig is om naar de voorwaarden en aanverwante zaken te kijken voor je een rekening opent. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen met jouw kapitaal aan het vermogensbeheer, maar is het percentage dat de beheerder vraagt als vergoeding voor de kosten hoger dan dat bij een andere aanbieder.

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Toch kunnen de voorwaarden bij deze (in eerste instantie) duurdere aanbieder beter zijn. Een voorbeeld; wil jij de mogelijkheid hebben om jouw kapitaal bijvoorbeeld vast te zetten in het beheer voor een vaste periode van drie, vijf of tien jaar? Maar wil je ook de flexibiliteit hebben om, wanneer dit opeens nodig blijkt te zijn, jouw geld op te kunnen nemen zonder boetekosten? In dat geval kan een goedkope vermogensbeheerder wellicht een hoge boete berekenen, maar een duurdere juist weer niet.

De kosten van een goedkope vermogensbeheerder

Bekijk ons overzicht van de aanbieders van vermogensbeheer in Nederland. Zo krijg je direct een duidelijk en eerlijk beeld van de vermogensbeheerders waar je eventueel een rekening bij kunt openen. Ook vertellen we je per aanbieder welke opties er worden aangeboden wat betreft beleggingspakketten. Wil jij bijvoorbeeld jouw kapitaal een aantal jaren opzij zetten, maar wil je weinig risico nemen wat betreft het beleggen met jouw geld? Kies dan voor deelname aan een beleggingsfonds met een neutraal of ‘laag risico’ pakket bij een goedkope vermogensbeheerder. Er zijn goede aanbieders van deze diensten die het mogelijk maken om tegen een laag vast bedrag al deel te nemen aan een beleggingsfonds.

De kwaliteiten van de goedkope vermogensbeheerder

Ook zijn er aanbieders die werken met percentages wat betreft de kosten. Zo kan men bijvoorbeeld een percentage van het kapitaal plus rendement in rekening brengen voor het vermogensbeheer. We geven je een onbevooroordeelde blik op de mogelijke opties voor een goedkope vermogensbeheerder. In principe is de know-how van de beheerder van jouw vermogen het meest belangrijke aan de dienst die wordt aangeboden. Ook is het prettig om (zowel voor de leek als de ervaren belegger) altijd een duidelijk beeld te kunnen vormen van de actuele stand van zaken wat betreft jouw rendement en jouw portefeuille.

De keuze voor de goedkope vermogensbeheerder

Bekijk of jouw goedkope vermogensbeheerder het mogelijk maakt om op ieder gewenst moment inzage te hebben in jouw eigen account. Ook dit is een van de handige factoren die het betalen van de kosten voor het vermogensbeheer, ook al ligt het percentage wat hoger dan bij een andere aanbieder, de moeite waard houden. Ook het tussendoor wisselen van pakketten waar je deel aan neemt wat betreft het vermogensbeheer, kan een belangrijke factor zijn voor de keuze voor een bepaalde aanbieder.