Goedkope vermogensbeheerder

Goedkope vermogensbeheerder

Ben jij op zoek naar een goedkope vermogensbeheerder? Bedenk dan dat het handig is om naar de voorwaarden en aanverwante zaken te kijken voor je een rekening opent. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen met jouw kapitaal aan het vermogensbeheer, maar is het percentage dat de beheerder vraagt als vergoeding voor de kosten hoger dan dat bij een andere aanbieder.

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Toch kunnen de voorwaarden bij deze (in eerste instantie) duurdere aanbieder beter zijn. Een voorbeeld; wil jij de mogelijkheid hebben om jouw kapitaal bijvoorbeeld vast te zetten in het beheer voor een vaste periode van drie, vijf of tien jaar? Maar wil je ook de flexibiliteit hebben om, wanneer dit opeens nodig blijkt te zijn, jouw geld op te kunnen nemen zonder boetekosten? In dat geval kan een goedkope vermogensbeheerder wellicht een hoge boete berekenen, maar een duurdere juist weer niet.

De kosten van een goedkope vermogensbeheerder

Bekijk ons overzicht van de aanbieders van vermogensbeheer in Nederland. Zo krijg je direct een duidelijk en eerlijk beeld van de vermogensbeheerders waar je eventueel een rekening bij kunt openen. Ook vertellen we je per aanbieder welke opties er worden aangeboden wat betreft beleggingspakketten. Wil jij bijvoorbeeld jouw kapitaal een aantal jaren opzij zetten, maar wil je weinig risico nemen wat betreft het beleggen met jouw geld? Kies dan voor deelname aan een beleggingsfonds met een neutraal of ‘laag risico’ pakket bij een goedkope vermogensbeheerder. Er zijn goede aanbieders van deze diensten die het mogelijk maken om tegen een laag vast bedrag al deel te nemen aan een beleggingsfonds.

De kwaliteiten van de goedkope vermogensbeheerder

Ook zijn er aanbieders die werken met percentages wat betreft de kosten. Zo kan men bijvoorbeeld een percentage van het kapitaal plus rendement in rekening brengen voor het vermogensbeheer. We geven je een onbevooroordeelde blik op de mogelijke opties voor een goedkope vermogensbeheerder. In principe is de know-how van de beheerder van jouw vermogen het meest belangrijke aan de dienst die wordt aangeboden. Ook is het prettig om (zowel voor de leek als de ervaren belegger) altijd een duidelijk beeld te kunnen vormen van de actuele stand van zaken wat betreft jouw rendement en jouw portefeuille.

De keuze voor de goedkope vermogensbeheerder

Bekijk of jouw goedkope vermogensbeheerder het mogelijk maakt om op ieder gewenst moment inzage te hebben in jouw eigen account. Ook dit is een van de handige factoren die het betalen van de kosten voor het vermogensbeheer, ook al ligt het percentage wat hoger dan bij een andere aanbieder, de moeite waard houden. Ook het tussendoor wisselen van pakketten waar je deel aan neemt wat betreft het vermogensbeheer, kan een belangrijke factor zijn voor de keuze voor een bepaalde aanbieder.