Vermogensbeheer Pritle

Vermogensbeheer Pritle

Na overname van Fundix vermogensbeheer ontstond in 2015 Pritle. Deze vermogensbeheerder is dus relatief nieuw en maakt het bijzonder laagdrempelig voor particulieren om al met een zeer laag bedrag als inleg te starten met het vermogensbeheer Pritle. Een van de meest opvallende zaken aan Pritle is de gekozen benadering van het beleggen voor de consument en klant. Zo heeft dit bedrijf er voor gekozen om slechts te beleggen in de passieve indexfondsen. De reden hiervoor zijn met name de lage kosten van deelname in beleggingen in dit soort fondsen. Men kan dus met een laag bedrag en tegen een lage vergoeding al deelnemen aan het vermogensbeheer van Pritle.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:  
Zelf een vermogen opbouwen? Dat kan met het professionele handelsplatform van FXFlat! Met meer dan 20 jaar ervaring een zeer respectabele manier om te beleggen in ETF, aandelen, opties en futures.
Bekijk de tarieven en open rekening!
Ontdek de tarieven
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Online vermogensbeheer kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld een wereldreis, de kinderen, of eerder stoppen met werken.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Met Binck Fundcoach is het mogelijk om zelf te beleggen in beleggingsfondsen en ETF. Het fondsbeleggen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Gratis rekening openen
Beleg zelf in fondsen en ETF
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe werkt het vermogensbeheer Pritle?

In eerste instantie wordt een beleggingsdoel bepaald, aan de hand waarvan er een zogeheten groeipad wordt uitgestippeld. In het begin van de beleggingsperiode (een bepaald aantal jaren) wordt er belegd met een wat hoger risico en een ditto rendement. Vermogensbeheer Pritle maakt gebruik van een geavanceerd systeem, dat voor de klanten van deze vermogensbeheerder bijhoudt of het vooraf bepaalde groeipad inderdaad behaald wordt. Dit systeem kan bijvoorbeeld adviseren om kapitaal bij te storten, of om de beleggingen meer te spreiden. Het risico van de beleggingen wordt met de tijd, naarmate het uiteindelijke beleggingsdoel nadert, geheel automatisch afgebouwd.

Het management van vermogensbeheer Pritle

Het grote verschil tussen Pritle voor het vermogensbeheer en de meeste andere aanbieders van het beheer van jouw kapitaal is het feit dat het beleggen bij vermogensbeheer Pritle voor het grootste deel geheel automatisch verloopt. Zo is er eenmaal per kwartaal een moment waarop de portefeuilles van klanten van Pritle worden gebalanceerd. Hierbij wordt, zoals gezegd, rekening gehouden met de doelstellingen van de klant. Ook het risicoprofiel van de beleggingen wordt onder de loep genomen. Zo wordt de koers voor het volgende kwartaal bepaald. Je kunt al met een inleg vanaf 10 Euro deelnemen aan het vermogensbeheer bij Pritle. 

Laagdrempelig vermogensbeheer Pritle

De lage inleg en het feit dat het beleggingsproces bij Pritle geheel geautomatiseerd verloopt, maken het voor de (beginnende) belegger interessant om Pritle te kiezen als vermogensbeheerder. De kosten zijn laag en het opstarten van een rekening (en het starten met beleggen) zijn eenvoudig. Via de website van Pritle kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op jouw beleggingsrekening en van je rendement. De exacte vergoeding voor het vermogensbeheer bij Pritle kun je terugvinden op de website van dit bedrijf, dit geldt ook voor informatie over het openen van een rekening.