Vermogensbeheer Pritle

Vermogensbeheer Pritle

Na overname van Fundix vermogensbeheer ontstond in 2015 Pritle. Deze vermogensbeheerder is dus relatief nieuw en maakt het bijzonder laagdrempelig voor particulieren om al met een zeer laag bedrag als inleg te starten met het vermogensbeheer Pritle. Een van de meest opvallende zaken aan Pritle is de gekozen benadering van het beleggen voor de consument en klant. Zo heeft dit bedrijf er voor gekozen om slechts te beleggen in de passieve indexfondsen. De reden hiervoor zijn met name de lage kosten van deelname in beleggingen in dit soort fondsen. Men kan dus met een laag bedrag en tegen een lage vergoeding al deelnemen aan het vermogensbeheer van Pritle.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe werkt het vermogensbeheer Pritle?

In eerste instantie wordt een beleggingsdoel bepaald, aan de hand waarvan er een zogeheten groeipad wordt uitgestippeld. In het begin van de beleggingsperiode (een bepaald aantal jaren) wordt er belegd met een wat hoger risico en een ditto rendement. Vermogensbeheer Pritle maakt gebruik van een geavanceerd systeem, dat voor de klanten van deze vermogensbeheerder bijhoudt of het vooraf bepaalde groeipad inderdaad behaald wordt. Dit systeem kan bijvoorbeeld adviseren om kapitaal bij te storten, of om de beleggingen meer te spreiden. Het risico van de beleggingen wordt met de tijd, naarmate het uiteindelijke beleggingsdoel nadert, geheel automatisch afgebouwd.

Het management van vermogensbeheer Pritle

Het grote verschil tussen Pritle voor het vermogensbeheer en de meeste andere aanbieders van het beheer van jouw kapitaal is het feit dat het beleggen bij vermogensbeheer Pritle voor het grootste deel geheel automatisch verloopt. Zo is er eenmaal per kwartaal een moment waarop de portefeuilles van klanten van Pritle worden gebalanceerd. Hierbij wordt, zoals gezegd, rekening gehouden met de doelstellingen van de klant. Ook het risicoprofiel van de beleggingen wordt onder de loep genomen. Zo wordt de koers voor het volgende kwartaal bepaald. Je kunt al met een inleg vanaf 10 Euro deelnemen aan het vermogensbeheer bij Pritle. 

Laagdrempelig vermogensbeheer Pritle

De lage inleg en het feit dat het beleggingsproces bij Pritle geheel geautomatiseerd verloopt, maken het voor de (beginnende) belegger interessant om Pritle te kiezen als vermogensbeheerder. De kosten zijn laag en het opstarten van een rekening (en het starten met beleggen) zijn eenvoudig. Via de website van Pritle kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op jouw beleggingsrekening en van je rendement. De exacte vergoeding voor het vermogensbeheer bij Pritle kun je terugvinden op de website van dit bedrijf, dit geldt ook voor informatie over het openen van een rekening.