Vermogensbeheer Robeco

Vermogensbeheer Robeco

Robeco biedt verschillende mogelijkheden voor consumenten om zelf te gaan beleggen, of gebruik te maken van het vermogensbeheer Robeco. Zo kun je met een inleg vanaf 50.000 Euro al gebruik maken van een portefeuille die beheerd wordt door de beleggingsexperts van deze bank. De kosten van het beheer bij Robeco zijn duidelijk. Zo zijn de maandelijkse kosten 40 Euro plus een percentage van 0,05% over het beheerde kapitaal bij Robeco. Dit bedrag is overigens inclusief BTW. Voor het aankopen of verkopen van het vermogensbeheer Robeco worden geen aparte kosten in rekening gebracht.

Vergelijk ook deze aanbieders voor laten beleggen:

Aanbieder Omschrijving Actie:
Zelf beleggen in aandelen of ETF? Bij eToro betaal je geen commissie of beheerkosten. Kopieer beleggingsstrategieen van anderen en maak het jezelf makkelijk. Ontdek de mogelijkheden bij deze populaire internationale broker.
Open rekening!

Met beleggen kan je inleg minder waard worden en andere kosten kunnen van toepassing zijn. Lees meer
Open Gratis een rekening, geen commissie
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Beleggen vanaf € 2,- + 0,03% >
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zelf indexbeleggen bij Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >Start vandaag en bepaal zelf de inleg
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De werkwijze van vermogensbeheer Robeco

De werkwijze van Robeco wat betreft het vermogensbeheer is zeer duidelijk en goed inzichtelijk voor de klant. Zo kun je op ieder gewenst moment zowel via de website of met een handige smartphone app inloggen en de status van je portefeuille bekijken. Er is begeleiding en hulp indien gewenst. Deze manier van beleggen vraagt geen tijd of moeite, de experts van Robeco volgen de koers die jij aangeeft bij het beleggen met jouw kapitaal.

De prognoses zijn duidelijk, maar vormen uiteraard geen garantie voor de toekomst wat betreft het te verwachten rendement. Er wordt ook goed duidelijk gemaakt dat er natuurlijk een risico verbonden is aan het beleggen van je kapitaal. Er is nooit een garantie te geven voor het te behalen rendement, wel zijn er prognoses op basis van voorgaande periodes.

Actief vermogensbeheer Robeco

De specialisten van het vermogensbeheer Robeco zijn actief in de weer met je kapitaal. Op ieder moment van de dag weten deze experts exact wat er speelt op de markt voor het beleggen. Er wordt dan ook een zeer uitgebalanceerde portefeuille samengesteld met je kapitaal en je mag rekenen op een koers waarbij onnodige risico’s worden vermeden. Met name de dialoog tussen de klanten van Robeco en het bedrijf zelf zijn voor de meeste klanten een reden om zeer tevreden te zijn over de dienstverlening van het bedrijf.

De voordelen van vermogensbeheer Robeco op een rij

Het grootste voordeel voor de (beginnende) belegger is de spreiding van de portefeuille voor het kapitaal. Er wordt duidelijk niet op slechts 1 paard gewed. Het team van Robeco is continu in de weer en actief bezig met het verhogen van het rendement over jouw inleg. De duidelijke structuur van de te betalen kosten bij Robeco maakt het beleggen op deze manier aantrekkelijk. Vele klanten in Nederland beleggen reeds op deze manier en beoordelen het vermogensbeheer Robeco zeer positief.